bet365

Ukoliko još nemate Bet365 račun za klađenje otvorite odmah i uzmite do 25€ kredita za klađenje dobrodošlice! Ako pak imate problema pristupiti bet365 kladionici donosimo popis svih alternativnih mirror bet365 linkova sa kojima ćete uvijek iz gotovo svake zemlje moći pristupiti najboljoj i najvećoj svjetskoj kladionici.

Bet365 bet krediti bet credits hrvatska, bih, srbija

OTVORI RAČUN I UZMI KREDITE DOBRODOŠLICE BET365 ALTERNATIVNI MIRROR LINK

>>>Popis svih bet365 alterinativnih mirror stranica sa kojima možete pristupiti bet365 kladionici sa gotovo svake lokacije na svijetu

Bet365 kladionica jedna je od vodećih online kladionica na svijetu zahvaljujući izuzetno bogatoj ponudi za klađenje, te iznimno velikom broju razrada svake utakmice. Bet365 kladionicu većina igrača sa razlogom smatra najboljom svjetskom kladionicom a ovo je ujedno i naša omiljena online kladionica, zahvaljujući fantastičnom sučelju za klađenje i klađenje uživo, live streamu ogromnog broja utakmica, te odličnim razradama i specijalnim okladama te jednim od najvećih koeficijenata na tržištu.

Osim bogate ponude na sve svjetske nogometne lige i na razne druge poznate i nepoznate sportove, mogu se pohvaliti i velikim brojem razrada za ogroman broj utakmica kao i prijenosima istih za svoje korisnike, te fantastičnim razradama za live klađenje.

Uz sve navedeno Bet365 kladionica, koja je ujedno i jedna od najvećih online kladionica na svijetu, ima fantastičan program vjernosti u kojem često šalju personalizirane promocije, bonuse i besplatne oklade svojim vjernim igračima što iskustvo klađenja kod ove kladionice čini jednostavno fantastičnim.

Za gotovo sve utakmice Liga Petice (Premier League, Primera, Bundesliga, Seria A, Ligue) i za još mnoge druge bet365 kladionica ima zanimljive razrade od kojih izdvajamo broj kartona na utakmici, broj kornera, tko će prvi doći do 5 kornera, okladu na to da će ekipa pobjediti u barem jednom poluvremenu i sl. što rijetko koja kladionica stavlja u ponudu, pogotovo za gotovo sve utakmice svakog kola.

Naravno da ovakve, i još puno detaljnije razrade možete naći i za sve utakmice Lige Prvaka i Europske lige gdje je često moguće kladiti se na više stotina razrada za svaku od utakmica.

OTVORI RAČUN I UZMI KREDITE DOBRODOŠLICE BET365 ALTERNATIVNI MIRROR LINK

Izdvojite nekoliko minuta vremena te pročitajte najopsežniji review Bet365 kladionice, iz prve ruke, koji možete naći. Nakon što pročitate ovaj tekst, od igrača koji se klade u bet365 kladionici preko 10 godina, dobit ćete pravu sliku.

Bet365 bonus za klađenje

Bet365 kladionica je nakon dugo vremena lansirala promociju u kojoj daju ekskluzivne bet365 bonus kredite za klađenje. Bet365 bonus u vidu bet365 bonus kredita za klađenje dostupan je svim novim igračima iz Hrvatske, BIH, Srbije, Makedonije i Albanije! Upute kako do Bet365 bonus kredita za klađenje

Otvori račun, uplati 5€* ili više na svoj račun za klađenje i Brt365 kladionica će udvostručiti tvoj prvi depozit u bonus kreditima za klađenje (do 25€*) nakon što iznos prvog depozita (do 25€) uplatiš, te se oklada obračuna. Ova promocija vrijedi limitirano vrijeme, samo za nove igrače, pa ukoliko još nemaš bet365 račun za klađenje sada je pravi trenutka za otvoriti ga!

BET365 BONUS KREDITI BET365 ALTERNATIVNI MIRROR LINK

T&C’s Apply. 18+|Gamble Aware. New Customers only.

Bet365 registracija: Kako se registrirati na bet365 kladionicu?

Posjetite www.bet365.com te kliknite na “Join now” u gornjem desnom kutu. Otvorit će vam se novi prozor u kojem ćete trebati unijeti osnovne podatke poput imena i prezimena datuma rođenja, kontakt informacija i adrese. Odabrat ćete željeno korisničko ime, lozinku i sigurnosni broj i to je to, bet365 registracija je gotova. U svega 2-3 minute kreirat ćete račun za klađenje kod, po naše mišljenju, najbolje i najveće online kladionice na svijetu.

OTVORI RAČUN I UZMI KREDITE DOBRODOŠLICE

Kako se kladiti na bet365 kladionici?

Nakon što ste otvorili račun za klađenje te se prijavili na isti potrebno je odabrati jedan od načina uplate te uplatiti novac. Više o uplatama na te isplatama sa online kladionica

Organizacija ponude je drugačija nego kod lokalnih kladionica, ali u svega par minuta shvatiti ćete logiku te će vam sve biti izuzetno pregledno. Naime, bet365 za neke utakmice ima nekoliko stotina razrada pa je orgnizacija ponude na ovaj način daleko najbolja.

Bet365 ponuda organizirana je po sportovima i danima, pa ukoliko npr. želite vidjeti ponudu za Premier League otvorit ćete “Soccer” u lijevom izborniku, te odabrati pod Engleska “Premier League”. Naravno, istovremeno je moguće odabrati više liga i natjecanja a na vrhu možete naći main listu koja sadržava sve najznačajnije utakmice koje se igraju u tekućem danu.

Uz navedeno, moguće je gledati i ponudu samo za određeni tip oklade. Bet365 kladionica fantastična je za klađenje na kartone pa bi, ukoliko želimo vidjeti sve utakmice koje imaju granice za kartone u ponudi odabrali Soccer u bet365 lijevom izborniku, te sva natjecanja koja nas zanimaju pod “Asian cards”.

BET365 PONUDA

Bet365 uzivo klađenje

Bet365 kladionica je, prema našem mišljenju, bez premca daleko najbolja kladionica za klađenje uživo te grači iz bet365 Hrvatska, bet365 Srbija i Bet365 BIH odnosno Bet365 Bosna i Hercegovina sve više uživaju u blagodatima bet365 uzivo klađenja.

Sučelje i ponuda za klađenje kako prije početka utakmice tako i bet365 uzivo klađenje je jednom riječju fantastično.

Bet365 kladionica konstantno ima velik broj događaja u ponudi za klađenje uživo, sa velikim brojem razrada, pa se tako vikendom možete kladiti na ogroman broj utakmica koje su u tijeku i to naravno ne samo na pobjedu ekipe već i na to koliko će biti golova, kornera, kartona na utakmici, tko će dati sljedeći gol i sl.

Isprobajte Bet365 uzivo klađenje jer sigurno nećete požaliti! Otvaranjem računa osim bet365 uzivo klađenja dobivate pristup ogromnom broju prijenosa utakmica uživo.

BET365 KLAĐENJE UŽIVO

Bet365 live stream

Bet365 kladionica fantastično je mjesto za gledanje ogromnog broja sportskih događaja uživo, a sve što trebate napraviti kako bi imali ekskluzivno pravo na bet365 prijenose utakmica jest postati članom bet365 kladionice te imati stredstava za klađenje na svom bet365 kladioničarskom računu ili uplaćenu okladu u zadnjih 24 sata.

Uz fantastične prijenose utakmica imat ćete mogućnost klađenja uživo na utakmicama koje gledate u stvarnom vremenu na, po našem mišljenju, najboljoj platformi za live klađenje.

BET365 LIVE STREAM

Bet365 ponuda za klađenje

Bet365 ponuda za klađenje je, prema našem mišljenju, stvarno odlično. Osim standardnih oklada u ponudi imaju velik broj specijalnih oklada koje ne možete naći u svakoj kladionici.

Budući da su jedna od najvećih online kladionica, i nama najveće uplate, njima su kap u moru i po pitanju autorizacije većih uplata, od 100€ do 3.000€ koje smo uplaćivali u zadnjih 10ak godina, nikad nismo imali problema sa prihvaćanjem oklada ili limitiranjem uplata.

Kladite se na sport365 dana u godini kod, po našem mišljenju najbolje online klaidonice, brt365 kladionice. Evo par zanimljivih tipova oklada ili kombinacija koje jedino bet365 kladionica dozvoljava kombinirati.

Pobjeda i prvi do 5 kornera

Jedna od zanimljivih oklada koju bet365 kladionica daje kombinirati jest oklada na pobjedu ekipete na to da će ista ta ekipa prva doći do 5 kornera. Prema našem iskustvu, nevjerojatno je koliko često se navedeno događa a još je nevjerojatnije da bet365 kladionica dozvoljava kombinirati ove događaje na istom listiću pa se tako npr. možete kladiti da će Real Madrid, Manchester City ili npr. Bayern Munchen pobjediti pred svojim navijačima te da će prvi doći do 5 kornera na navedenoj utakmici.

 

Pobjeda u barem jednom poluvremenu

Uz ovu, posebno nam je draga i oklada na to da ekipa pobjeđuje u barem jednom poluvremenu što iskustvo gledanja utakmice čini znatno opuštenijim. Često je koeficijent na ovu okladu isti ako ne i veći nego oklada na poluvrijeme ili kraj (pik) kod zemaljskih kladionica. Kod oklade na poluvrijeme ili kraj oklada je dobitna ukoliko momčad vodi na poluvremenu ili kraju utakmice, međutim ako ekipa na koju smo se kladili prva primi gol, situacija nije blistava.

 

Kod oklade na to da momčad pobjeđuje u barem jednom poluvremenu situacija je daleko bolja budući da imamo dva poluvremena u kojima ekipa na koju smo se kladili treba slaviti u barem jednom poluvremenu pa tako ukoliko naša ekipa npr. na poluvremenu gubi 0:2 te utakmicu izgubi 1:2 naša oklada bila bi dobitna budući da je rezultat drugog poluvremena 1:0.

 

Toplo prepročujemo ovaj tip oklade budući da su koeficijenti odlični, kako smo već spomenuli česti i isti kao i oklada na poluvrijeme ili kraj kod zemaljskih kladionica, a jasno je da je da je oklada na pobjedu u barem jednom poluvremenu daleko izglednija od oklade na poluvrijeme ili kraj.

 

Klađenje na kartone

Kod klađenja na kartone na nogometnim utakmicama bet365 kladionica je, prema našem mišljenju, bez premca daleko najbolja kladionica. U ponudi imaju granice za kartone za svaku utakmica Premier League, Primere, Serie A i Budenslige kao i za sve utakmice Lige Prvaka i Europske lige.

Uz navedena natjecanja često u ponudi za kartone imaju i utakmice drugih natjecanja poput Ligue 1 ili nizozemske Eredivisie. Osobno preferiramo klađenje na veći broj kartona a upravo za ove oklade toplo preproručujemo bet365 kladionicu budući da, za razliku od mnogih drugih kladionica, uzimaju u obzir i drugi žuti karton te crveni karton koji računaju kao dva kartona a uz sve navedeno nemaju porez na dobitak niti manipulativni trošak.

Klizne granice za klađenje

Ono što nas oduševljava kod ove kladionice jest fleksibilnost, odnosno mogućnost da sami odredite granice za ukupni zbroj golova, poena u košarci ili npr. golova u rukometu. Naravno isto vrijedi i za hendikepe.

Uzmimo na primjer NBA utakmicu između Golden Statea i Clevelanda. Ukoliko je granica za ukupni zbroj poena na utakmici postavljena na npr. 205,5 poena, vi istu možete smanjiti te odigrati over poena, uz modificirani koeficijent, i na granici od 197,5 poena. Kada već uzimamo zbroj poena u košarci za primjer, moramo napomenuti kako je bet365 odličan za oklade na overe poena budući da u obzir uzima i eventualne produžetke i nebrojeno puta u zadnjih par godina se desilo da smo upravo zbog ovog pravila umjesto gubitnog imali dobitni listić.

Porez na dobitak te manipulativni trošak

Jeste li se ikad zapitali što je točno manipulativni trošak?

manipulativni trošak

5% iznosa od svake uplate izuzetno je velik novac na kojem zemaljske kladionice zarađuju milijune € godišnje. Manipulativni trošak kao takav nikada ne bi trebao postojati međutim u interesu je zemaljskih kladionica da isti zadrže kako bi njihov profit bio veći.

 

Uz manipulativni trošak, u zemaljski kladionicama dužni ste plaćati i porez na dobitak koji iznosi minimalno 10% od iznosa dobitka što je, prema našem mišljenju, jednostavno neprihvatljivo i u takvim je uvjetima dugoročno jednostavno nomoguće biti u plusu.

 

Ukoliko želite uplatiti 100€ kod zemaljske kladionice na koeficijent 2,00 vaš iznos uplate će u startu biti umanjen za 5% (manipulativni trošak) te ćete umjesto 100€ uplatiti 95€, odnosno 5€ ćete u startu baciti u vjetar. Vaš eventualni dobitak biti će 95€x2,00=190€. Međutim ukoliko je oklada i dobitna to nije i iznos koji ćete i dobiti budući da na navedeni iznos morate platiti i minimalno 10% poreza na dobitak pa će tako iznos koji ćete dobiti biti 180,50€. Dakle koeficijent 2,00 kod zemaljih kladionica u stvarnosti jest koeficijent 1,80.

 

Za razliku od zemaljski kladionica, brt365 kladionica, nema niti manipulativni trošak niti porez na dobitak pa tako uplata od npr. 100€ na koeficijent 2,00 daje eventualni dobitak od 200€ što je izuzetno fer, pogotovo ako uzmemo u obzir koliko bi dobili kod zemaljskih kladionica u ranijem primjeru. Ukoliko se kladite svakodnevno, zamislite koliko novaca tjedno, mjesečno ili godišnje izgubite samo na ovoj, možda na prvi pogled, maloj razlici.

 

Bet365 promocije

Bet365 kladionica ima različite promocije, ovisno o zemlji iz koje novi igrači dolaze.

Uz navedenu, izdvajamo još neke aktualne promocije koje vrijede za sve igrače Bet365 kladionice, po našem mišljenju, bez premca najbolje online kladionice na svijetu.

Bore draw money back – Promocija koja nam je jako draga jer smo zbog nje nebrojeno puta dobili povrat uloga kod klađenja na poluvrijeme/kraj ili točan rezultat. Više o promociji možete saznati na ovom linku ali ukratko, bilo koja oklada na točan rezultat utakmice, poluvrijeme/kraj te strijelca prvog gola za na linku navedena natjecanja biti će VOID, odnosno iznos će biti vraćen ukoliko utakmica završi 0:0.

POVRAT NOVACA AKO UTAKMICA ZAVRŠI 0:0 KOD KLAĐENJA NA POLUVRIJEME/KRAJ ILI TOČAN REZULTAT

Specijalna oklada na strijelca prvog gola – Ako se volite kladiti na strijelca prvog gola na utakmici, na što gotovo sve kladionice daju gotovo identične koeficijente, bet365 bi mogla biti najbolja opcija upravo zbog ove promocije. Naime, ukoliko strijelac na kojeg se kladite da postiže prvi gol na utakmici ne postigne prvi gol na utakmici, međutim postigne gol unutar regularnog susreta bet365 će okladu obraćunati kao dobitnu po 1/3 koeficijenta. Što to znači?

Uzmimo na primjer da ste se kladili na to da Mandžukić daje prvi gol i da je koeficijent na navedenu okladu 6,00, te ste na to uplatili  npr. 100€. Ukoliko Mandžukić ne postigne prvi gol, ali postigne gol za vrijeme utakmice vaša oklada neće biti gubitna već dobitna po koeficijentu 6,00 * 1/3 odnosno, u ovom slučaju, po koeficijentu 2,00. Dakle umjesto da izgubite 100€ uloga, sport365 kladionica bi u ovom slučaju isplatila 200€. Svakako pročitajte Terms and conditions odnosno pravila promocija i bonusa kako bi vam sve bilo jasno. Gamble responsible. 18+

OTVORI RAČUN

Bet365 Cashout (isplata aktivnih listića)

Uz sve navedeno B365 kladionica nudi i odličnu opciju CASHOUT odnosno opciju isplate listića prije nego su odigrani svi događaji, u bilo kojem trenutku. Cahout opcija je itekako pomogla unaprijediti naše rezultate te povećati profit.

Naime, zahvaljujući ovoj opciji moguće je, u gotovo svim situacijama, isplatiti aktivne listiće pa tako u sitacijama gdje igra momčadi na koju smo se kladili ne ispunjava naša očekivanja, na vrijeme možemo isplatiti listić umanjen za tečaj te utakmice u trenutku isplate. Bitno je napomenuti da u je velikom broju slučajeva opcija cashouta moguća i nakon što su utakmice počele, odnosno dok se igraju, što nije slučaj kod većine drugih online kladionica.

Bet365 Cashout (prijevremena isplata cijelog dobitka)

PRIJEVREMENA ISPLATA CIJELOG DOBITKA

Koliko dodatnih mogućnosti cashout opcija pruža dočarat ćemo na primjeru listića sa 5 parova, gdje su prva 3 para pogođenate gdje još imamo dva aktivna para na listiću. Pod moji listići nalazi se gumb “cashout” gdje piše koliko listić “vrijedi” u određenom trenutku, te ukoliko želite isplatiti listić, u ovom slučaju listić sa 3 pogođena para klikom na tipku cashout istog trenutka isplaćuje se listić. Vrijednost aktivnih listića konstanto se modificira ovisno o kretanju koeficijenata na aktivnim utakmicama.

 

Cash out opcija vrijedi i kada se utakmice igraju uživo, pa je moguće isplatiti okladu i dok su utakmice u tijeku. Ova opcija zna biti korisna kada zadnji par na listiću vodi a niste zadovoljni igrom ekipe, jer isplatom u tom trenutku često dobivate i 95% cijelog dobitka, a zna se desiti da nakon što isplatite listić, ta ekipa primi gol i na kraju ne pobjedi, međutim vi ste u tom slučaju Vaš dobitak dobili budući da ste isplatili okladu na vrijeme.

 

Bet365 BetBuilder

Uz sve ranije navedene opcije ova kladionica daje mogućnost kombiniaranja oklada za istu utakmice, koje kod drugih kladionica ne možete kombinirati pa se tako npr. možete kladiti da će Manchestrer City pobjediti Arsenal, da će Aguero postići gol na utakmici, da će Manchester City prvi doći do 5 kornera i da će na utakmici biti više od 7 kornera.

Iz našeg bogatog kladioničarskog iskustva možemo reći kako ni kod jedne druge kladionice, kao kod brt365 kladionice, nismo vidjeli ovoliku fleksibilnost te mogućnost kombiniranja raznih oklada.

Bet365 Bet Builder
Napomena: Ovaj recenzija bet365 kladionice isključivo je osobno mišljenje autora. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.

Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win.This is only personal author’s opinion. Please gamble responsibly.

Bet365 osim klađenja pruža usluge igranja pokera, casina, binga i raznih drugih igara na sreću. Sve ove igre možete igrati za stvarni novac, ali također i za zabavu pa se na taj način možete okušati igrama bez straha od gubitka novaca ili testirati vještine za poker stolom igrajući sa drugim korisnicima iz cijelog svijeta, za zabavu, ili novac.

 

Bet365 Casino

Bet365 osim fantastične ponude za klađenje u svojoj ponudi ima i ogroman broj casino igara za koje konstantno imaju razne promocije. Bet365 je lider u industriji igara na sreću i svaki istinski ljubitelj casina složit će se da je Bet365 casino odveo na potpuno novu razinu. Iskustvo igranja je, prema našem mišljenju, fantastično i toplo preporučamo da probate Bet365 casino.

Bet365 Casino

Bet365 Poker

Uz ranije spomenuto klađenje te casino, Bet365 svojim igračima nudi i vrhunski doživaljaj poker igara. Bet365 poker sučelje je, prema našem mišljenju, izuzetno funkcionalno i pregledno te definitivno jedno od najpopularnijih mjesta za igranje pokera online.

Ukoliko volite poker toplo vam preporučujemo da isprobate Bet365 poker sučelje koje je izuzetno intuitivno i funkcionalno što iskustvo igranja čini jednostavno fantastičnim.

Bet365 Poker

Bet365 Games

Bet365 igre fantastična su razonoda u kojoj se možete zabaviti a uz nešto sreće i lijepo zaraditi. Bet365 u svojoj ponudi ima nekoliko stotina najpopularnijih i najnovijih igrara koje su tek izašle. Isprobaj Bet365 igre

Bet365 Games

Bet365 Vegas

Bet365 Vegas ne treba posebno predstavljati. Jednostavno ga isprobajte i biti će vam jasno zašto je toliko popularan.

Bet365 Games

Napomena: Ovaj recenzija bet365 kladionice isključivo je osobno mišljenje autora. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.

These bets are not guaranteed to win. This is only personal author’s opinion. Please gamble responsibly. 18+|Gamble Aware. Gamble Responsibly, T&Cs apply

[Total: 1    Average: 5/5]
Summary
bet365
Naslov
bet365
Description
Detaljna recenzija bet365 kladionice profesionalnih kladioničara. UZMI EKSKLUZIVNI BET365 BONUS za nove igrače te iskoristi kredite za klađenje dobrodošlice
Author
Publisher Name
SvijetKladjenja
Publisher Logo