NaslovnicaVijesti5 NEDODIRLJIVIH: Hector Bellerin se nalazi na listi od pet igrača čiji...

5 NEDODIRLJIVIH: Hector Bellerin se nalazi na listi od pet igrača čiji odlazak Unai Emery neće dopustiti ni pod koju cijenu!

Novi trener Arsenala Unai Emery poručio je koja petorica igrača u njegovom timu su ‘nedodirljiva’, te njihov odlazak neće dopustiti ni pod koju cijenu.

Pet nedodirljivih u Arsenalu

Španjolski stručnjak je preuzeo ‘Topnike’ krajem prošlog mjeseca, a već je počeo pojačavati tim za narednu sezonu. Na Emirates je ranije ovog mjeseca, samo par dana nakon dolaska Emeryja, stiglo novo pojačanje, a u pitanju je desni bek Juventusa Stephan Lichtsteiner, dok se u narednih nekoliko dana očekuje i dolazak još dva igrača, a u pitanju su Bernd Leno i Lucas Torreira.

[su_bingo]

I dok 46-godišnjak aktivno prati dešavanja na transfer tržištu, također brine i o budućnosti najvećih zvijezda Arsenala. Prema pisanju engleskih novina Daily Mirror, on je već odlučio koji igrači su nedodirljivi u timu ‘Topnika’. Navodno, riječ je o petorici igrača, i to: Hectoru Bellerinu, Alexandreu Lacazetteu, Pierre-Emericku Aubameyangu, Henrikhu Mkhitaryanu, te Granitu Xhaki, koji je potpisao novi dugogodišnji ugovor prošlog tjedna. Emery je nakon njegovog produženja ugovora izjavio: “Oduševljen sam što je Granit potpisao novi ugovor, on je važan dio tima i još uvijek je mlad, tako da će napredovati još više.”

Švicarski reprezentativac je na Emirates stigao u ljeto 2016. godine za 45 miliona eura, a protekle sezone odigrao je ukupno 48 utakmica za Arsenal u svim takmičenjima, te postigao tri gola i podijelio osam asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!