NaslovnicaVijestiAlternativne opcije su im mnogo bolje: Evo koga će Barcelona dovesti ukoliko...

Alternativne opcije su im mnogo bolje: Evo koga će Barcelona dovesti ukoliko im Liverpool odbije ponudu za Coutinha

Barcelona je imala svaki razlog za strah nakon što su izgubili Neymara od PSG-a tijekom ljeta. Brazilčev odlazak u PSG je na bankovni račun Barcelone dodao 200 milijuna funti, no njegov odlazak je ostavio nezamjenjivu prazninu na terenu Nou Campa.

Alternativne opcije

Nakon što su izgubili jednog od svojih ključnih igrača, Barca je razumljivo razmotrila hitne akcije na tržištu transfera.

Katalonski divovi nekoliko su puta pokušali dovesti Philippea Coutinha iz Liverpoola, ali je klub sa Anfielda odolijevao ponudama Barcelone i to je onda okončalo u neuspjehu.

Coutinho je i dalje na vrhu njihove liste, iako su sada spremni razmotriti alternativne opcije nakon njihovih žestokih pregovora sa Liverpoolom.  Spremni su ponuditi 114 milijuna funti za Coutinha, no ako to Liverpool ponovo odbije, katalonski klub će razmotriti neke alternativne opcije.

[su_watch_live_football]

Španjolske novine tvrde da će Barca krenuti po jednog od četiri nove mete, ukoliko bi Redsi i dalje odbijali njihove ponude za Brazilca koji vrijedi 150 milijuna eura.

Smatra se da su Leon Goretzka (Schalke), Max Meyer (Schalke), Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Thomas Lemar (Monaco) i Griezmann na njihovom radaru, ali svi bi bili znatno jeftiniji od Coutinha.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Svaki od spomenutog igrača bi mogao predstavljati daleko bolju vrijednost za novac u usporedbi sa Liverpoolovom zvijezdom, ali njegov profil je također vrlo značajan.

Neki su vjerovali da je jedina šansa da Liverpool zaradi na Coutinhu bila u ljetnom prijelaznom roku, jer sada ima mnogo drugih dostojanstvenih igrača na toj poziciji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!