NaslovnicaVijestiAnder Herrera i još 32 igrača optužena za namiještanje utakmice koja je...

Ander Herrera i još 32 igrača optužena za namiještanje utakmice koja je Zaragozi pomogla da ostane u La Ligi

Jose Mourinho se možda izrugivao Antonio Conteu zbog navodne umiješanosti u namiještanje utakmica ranije ove sezone, ali sada je jedan od njegovih igrača taj kojeg terete za isto djelo.

Ander Herrera

Prema The Sunu, Ander Herrera će se suočiti sa suđenjem zbog dugotrajne istrage o tvrdnjama da je utakmica La Lige između Real Zaragoze i Levantea 2011. godine, koju je Real Zaragoza dobila, namještena.

Herrera je u to vrijeme bio igrač Zaragoze i nakon tri godine istraživanja pobjede od 2-1, istražitelji na provincijskom sudu u Valenciji sada žele da ga dovedu na suđenje ovog ljeta.

[su_bonus]

Zaragozina pobjeda zadržala ih je u La Ligi u posljednjem danu na teret Deportivo La Corune i tužitelji u Španjolskoj pomislili da je dio momčadi mogao sudjelovati u dogovoru u kojem su platili Levanteu da puste utakmicu.

Herrera je prethodno snažno odbio bilo kakve prijestupe, ali sada je upozoreno da će se suočiti sa sudskim procesom kako bi objasnio zašto je dobio dvije velike plate iz svog kluba, za koje se vjeruje da je odmah vratio u klub u gotovini.

Ander Herrera

Herrera je u vrijeme originalne istrage u 2014. godini napisao na svom Facebook profilu: “Nikada i nikada neću imati nikakve veze sa manipuliranjem rezultata utakmica.”

“Ako me ikada pozovu da svjedočim na sudskom saslušanju, rado ću prisustvovati.”

[su_no1forfootball]

33 igrača su uključena u ovaj slučaj – uključujući i kapetana Gabija iz Atletico Madrida koji je postigao dva gola za Zaragozu tijekom njihove pobjede od 2-1.

Razlog za ponovno otvaranje slučaja vjeruje se da je otkriće u kojem je Zaragoza svojim igračima, točnije njih 9, uplatila 858.450 funti – kao i tadašnjem menadžeru Javier Aguirreu i klupskom direktoru Antonio Prietu – dana prije njihove utakmice protiv Levantea.

Tvrdi se da su igrači Levantea jedva koristili svoje bankovne račune i kreditne kartice tijednima nakon utakmice. Istražitelji tvrde da su igrači i osoblje Zaragoze vratili gotovinu koja je pohranjena na njihovim bankovnim računima i prebacila ih igračima Levantea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!