NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann spreman preći u Barcelonu uz jedan uslov

Antoine Griezmann spreman preći u Barcelonu uz jedan uslov

Prema pisanju španjolskog Diario Gola, napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann spreman je preći u Barcelonu sljedećeg ljeta, ali uz jedan zanimljiv uslov.

Griezmann stiže u Barcelonu

Francuski reprezentativac se već duže vrijeme poevezuje sa prelaskom u katalonski tim, koji će navodno aktivirati njegovu otkupnu klauzulu sljedećeg ljeta, ali postoji jedan uslov koji mu čelnici kluba moraju ispuniti.

Griezmann želi da postane glavni igrač u timu nakon dolaska na Camp Nou, što je nemoguće s obzirom da je tu Lionel Messi.

26-godišnjak bi u klub trebao doći kao zamjena za Luisa Suareza, koji je totalno van forme ove sezone. Urugvajac je postigao tek tri gola u 11 nastupa u svim takmičenjima ove sezone.

U Barcelonu je u posljednjih desetak godina stigao veliki broj francuskih igrača, a među njima su Ludovic Giuly, Thierry Henry, Jeremy Mathieu, Samuel Umtiti, Lucas Digne, te posljednji u nizu Ousmane Dembele.

Umtiti, koji je trenutno jedan od ključnih igrača katalonskog tima, nedavno je izjavio kako će reći Griezmannu da se ne dvoumi oko dolaska u klub, a hoće li do toga doći, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!