NaslovnicaVijestiBarcelona planira razbiti kasu: Evo koliku bi plaću imao Coutinho na Nou...

Barcelona planira razbiti kasu: Evo koliku bi plaću imao Coutinho na Nou Campu

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu rekao je da je spreman platiti velike novce kako bi osigurao potpisivanje Philippea Coutinha iz Liverpoola nakon što se zimski prijelazni rok otvori.

Barcelona planira

Sport tvrdi da će glavni šef kluba voditi pregovore o ovom mega transferu za koji se očekuje da bude kompiciran zbog zahtjeva Redsa i Coutinhove vlastite plaće.

Španjolski mediji tvrde da Barcelona planira poslati početnu ponudu od 130 milijuna eura, kako bi iskušala Liverpoolovu odlučnost, dok Brazilac želi platu od 14 milijuna eura godišnje – što je ekvivalentno 269.000 eura tjedno.

[su_bonus]

Sport dodaje da bi Barcelona trebala prodati tri zvijezde iz Ernesto Valverdeove ekipe kako bi ispunili svoje finansijske propise glede plaće igrača.

Očekivani odlazak Arde Turana mogao bi otvoriti put ka potpisivanju Coutinha, gdje turski reprezentativac zarađuje oko 8.5 milijuna eura uprkos tome što nije igrao niti jednu utakmicu ove sezone.

Međutim, Sport kaže kako će Barcelona još uvijek morati da pokaže izlazna vrata dvojici igrača kako bi brazilcu dali 14 milijuna eura godišnje, koje su mu trebali dati na ljeto kada je Liverpool odbio pregovarati.

Sport tvrdi kako je Barcelona još uvijek optimistična, jer je Liverpool sada spreman da prihvati pravu ponudu.

Ranije ovog tjedna, Sport je rekao da su agenti Coutinha uspjeli ublažiti stajalište Liverpoolovih vlasnika Fenway Sports grupe tijekom nekoliko sastanaka održanih u Bostonu nakon što su ljeti jasno pokazali da igrač nije na prodaju.

[su_no1forfootball]

Španjolski mediji su izvjestili kako će Liverpool biti spreman da pusti Coutinha u siječnju, ako se Barcelona vrati sa ponudom u vrijednosti od 150 milijuna eura sa dodacima.

Novi podaci iz Sporta tvrde da Bartomeu planira lansirati prvu ponudu vrijednu 130 milijuna eura kako bi testirao Liveproolovu odluku, ali predsjednik Barcelone je svjestan da bi ih dogovor mogao koštati 150 milijuna eura.

Lani su Katalonci su već razbili kasu kako bi potpisali Ousmane Dembelea iz Borussije Dortmund, što ih je koštalo 105 milijuna eura plus 40 milijuna u dodacima. Sport tvrdi kako je Barcelona spremna ići dalje od te naknade za Liverpoolovog Coutinha.

[su_watch_live_football]

Ipak, u listopadu je predsjednik uprave Oscar Grau već rekao da će katalonci biti finansijski spremni potpisati Coutinha ako Valverde smatra da je on njegov prioritet.

“Spremni smo potpisati Coutinho ili druge igrače, ali prijedlog mora doći od tehničkog osoblja. Učinit ćemo sve kako bi ispunili njihove zahtjeve”, rekao je Grau tijekom konferencije za novinare u kojoj je objavio rekordni proračun za 2017/18 sezonu u iznosu od 897 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!