NaslovnicaVijestiBERNARDO SILVA OTVORIO DUŠU: Otkrio koji mu je bio najteži trenutak u...

BERNARDO SILVA OTVORIO DUŠU: Otkrio koji mu je bio najteži trenutak u životu, te kako ga je Guardiola nagovorio na dolazak u City!

Zvijezda Manchester Cityja i portugalski reprezentativac Bernardo Silva napisao je vrlo dirljivu kolumnu za The Players Tribune, u kojoj je otkrio mnoge stvari iz svoje karijere.

Bernardo Silva otvorio dušu

Između ostalog, otkrio je kako mu je najteži trenutak u životu bilo propuštanje Europskog prvenstva prije dvije godine, a također je i otkrio kako ga je Pep Guardiola nagovorio na dolazak na Etihad prošlog ljeta.

Napisao je: “Moja sreća nije mogla biti gora. Igrao sam sa reprezentacijom u kvalifikacijama, ali sam se povrijedio igrajući za Monaco u posljednjoj utakmici u sezoni, upravo prije početka Europskog prvenstva. To je vjerovatno bio najteži trenutak u mom životu, bio je gorak osjećaj gledati kako Portugal napreduje na prvenstvu. U trenutku kada su stigli do finala, ja sam već bio nazad u Monacu na pripremama za novu sezonu. Kada smo pobijedili u finalu, nisam mogao vjerovati. Osvajanje te titule je bilo fantastično postignuće za malu zemlju poput naše.”

[su_games]

Sjajni playmaker je također priznao kako je prilika da zaigra pod vodstvom Pepa Guardiole bila ključna prilikom donošenja odluke o dolasku u Manchester City: “Trenutak koji neću nikad zaboraviti dogodio se 2017. godine, kada je Monaco igrao u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja na Etihadu. Bila je to luda utakmica, koja je završila rezultatom 5-3. Kad sam krenuo dati intervjue u tunelu, naletio sam na Guardiolu. Nisam mislio ni da će me pogledati, ali se zaustavio, pružio mi ruku i rekao mi kako sam odigrao odličnu utakmicu. Razgovarali smo malo, i to je bilo nevjerovatno za mene, s obzirom da sam mu se oduvijek divio zbog načina na koji njegovi timovi igraju. Taj način igre mi u potpunosti odgovara.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!