NaslovnicaVijestiBILD POTVRDIO: Ante Rebić na meti jednog od najboljih klubova Europe!

BILD POTVRDIO: Ante Rebić na meti jednog od najboljih klubova Europe!

Najpouzdaniji mediji u Njemačkoj potvrdio je kako jedan od najboljih timova u Europi u svojim redovima želi Antu Rebića koji igra u najboljoj formi svoje karijere. Mladi krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije uskoro bi mogao zaigrati u najjačoj ligi svijeta.

Njemački BILD potvrdio je kako bi Eintracht ovo ljeto mogao prodati Antu Rebića jer na njihovu je adresu stigla ponuda od 15 milijuna eura, a poslao ju je Maurizio Pochettino, trener Tottenhama. Momčad iz Frankfurta Rebića je potpisala za samo 2 milijuna eura, a sada kada za njega mogu dobiti 15 milijuna eura oni traže više.

[su_bet365_100_bonus]

BILD piše kako će Eintracht Frankfurt od momčadi iz Londonatražiti oko 30 milijuna eura, a u prilog im idu i sjajne predstave Rebića u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Do samo mjesec – dva dana Ante Rebić bio je relativno nepoznat igrač za većinu nogometne javnosti diljem svijeta, a onda je srušio veliki Bayern Munchen u finalu Kupa, odigrao je utakmicu života i zaradio si mjesto u prvih 11 na Svjetsko prvenstvu u Rusiji.

Ante Rebić sjajne partije u dresu reprezentacije odigrao je i protiv Meksika i Brazila, a dobar je i bio u pobjedi Hrvatske protiv Nigerije. U dresu Eintrachta zabio je 9 golova u 2000 minuta, a imao je i 3 asistencije. Ante je iznimno fizički jak igrač, a njegova brzina i okomitost su gotovo idealne za momčad poput Tottenhama.

[su_live_koeficijenti]

Svoju karijeru krenuo je u Splitu odakle je otišao u Fiorentinu, a momčad iz Firence slala ga je na posudbe u Red Bull Leipzig, Hellas Veronu pa na kraju i u Frankfurt gdje ga je njegov bivši izbornik Niko Kovač preporodio. Ante Rebić po prvi je put od odlaska iz HNL-a imao relativo uspješnu sezonu i to je bilo dovoljno da dobije priliku na Svjetskom prvesntvu, na najvećoj mogućoj pozornici i očito kako je sve to bilo dovoljno da ga snime veliki klubovi poput Tottenhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!