NaslovnicaVijestiBurno i aktivno je u Sevilli: Stigao i treći nogometaš, Sevilla u...

Burno i aktivno je u Sevilli: Stigao i treći nogometaš, Sevilla u nastavak sezone ulazi za klasu jača

Španjolsku Sevillu u domaćem prvenstvu čeka teška borba za mjesta koja vode u Ligu prvaka, a trenutno im ne ide baš najbolje. Barcelona, ​​Atletico, Valencia i Real Madrid već su se odvojili te su u andaluzijskom klubu odlučili aktivirati se na transfer marketu i u klub su doveli četvoricu kvalitetnih nogometaša.

aktivno je u Sevilli

Sevilla je u januaru mjesecu pojačala svoje redove sa četiri nova igrača, a tri na stadionu Sanchez Pizjuan su se preselili jučer. Iz Porta je stigao meksički  bočni igrač Miguel Layun, veznjak Swanseaja Roque Mesa, a kao najnovija akvizicija predstavljen je dojučerašnji nogometaš Evertona i bivši napadač Barcelone i Malage Sandro Ramirez.

U transferu Layuna je riječ o posudbi sa opcijom o otkupu ugovora nakon završetka sezone a u slučaju Sandra Ramirez je u pitanju klasična posudba bez mogućnosti otkupa ugovora, što je dokaz da u Evertonu ozbiljno računaju na Ramireza, te da mu je posudba u Sevilli prilika da se vrati u prošlogodišnju formu.

>> AS Roma u pregovorima sa Manchester Unitedom: U posljednjim satima stiže novo pojačanje sa Old Trafforda

Miguel Layun je već nastupao u Ligi prvaka  za Porto i njegovom novom timu neće biti u mogućnosti pomoći u ovom natjecanju, dok će Roque Mesa i Sandro Ramirez  biti uredno registrovani. Treba napomenuti da su ova dva nogometaša bili velika želja Sevilla tijekom ljetnog transfer roka, ali su oba nogometaša izabrala odlazak u Premier ligu.

[su_bonus]

U januaru je redove Seville već pojačao, talentirani brazilski bočni branič Guilherme Arana, a Sevilla je Corinthiansu platitila oko 11 milijuna eura odštete.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!