NaslovnicaVijestiChelsea vs. Manchester United - utakmica dana

Chelsea vs. Manchester United – utakmica dana

conte mourinho

Danas, 5.11., imamo dva derbija u Engleskoj. Prvi derbi igra se u 15:15 između Manchester Cityja i Arsenala na Etihadu. Drugi derbi igra se nakon navedene, odnosno u 17:30 između Chelseaja i Manchester Uniteda Stamford Bridgeu.

Trenutna situacija tablice Premier lige je takva da je Manchester City prvoplasirana momčad s 28 bodova. Manchester City nalazi si na drugoj poziciji s 23 boda. Tottenham se nalazi na trećoj poziciji s 21 bodom, no jednom utakmicom više nego li Chelsea i Arsenal koji imaju 19 bodova. Današnje kolo Premier lige moglo bi “uništiti” utrku za naslov ukoliko City porazi Arsenala, a Chelsea porazi Uniteda. U tom slučaju Manchester City otišao je na +8 od drugoplasirane momčadi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

CONTE vs. MOU

Jose Mourinho dolazi u goste tamo gdje je najviše vremena svoje karijere proveo kao domaćin. Na mjesto gdje je prethodne sezone na gostovanju u prvenstvu ponižen rezultatom 4:0. Bilo je to prošle sezone, bio je to neki šampionski Chelsea i bezidejni United. Ove sezone ne gledamo više taj ‘šampionski’ Chelsea jer je njihovu ulogu uzeo Manchester City, a United izgleda puno bolje nego li prošle sezone.

Zašto je Chelsea slabiji, a United jači? Odgovor je isti – Nemanja Matić. Igrač koji je uz Kantea čini osnovu igre Chelseaja prošle sezone više nije njihov igrač. Dakle, otkako se ozlijedio i Kante Chelsea više nije bio Chelsea, no on se konačno vratio. S druge strane United upravo zbog Matića puno bolje nego li prošle sezone jer je United imao problem nepovezanosti prednjih i zadnjih linija na terenu. Dovođenjem Matića taj je problem riješen. Manchester United sada izgleda kao puno ozbiljnija momčad bez obzira što im nedostaje njihov glavni igrač – Paul Pogba.

Potencijalni sastavi koje su pripremili Mourinho i Conte izgledaju ovako:

Chelsea XI: Courtois – Cahill, Luiz, Rudiger – Bakayoko, Kante, Alonso, Azpilicueta – Hazard, Morata, Pedro

United XI: De Gea – Jones, Smalling, Bailly – Matić, Herrera, Young, Valencia – Mkhitaryan, Rashford, Lukaku

U 17:30 očekuje nas pravi spektakl na Stamford Bridgeu, a zanimljivost koja svakako plijeni pozornost je da Chelsea u zadnjih 15 utakmica Premier lige protiv Uniteda na svom stadionu ima samo 1 poraz.

[su_premierleague]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!