NaslovnicaVijestiConte želi dva igrača Rome, a Romi daje svog napadača!

Conte želi dva igrača Rome, a Romi daje svog napadača!

Antonio Conte poslao je ponudu za dva igrača Rome – riječ je o napadaču Edinu Džeki te lijevom bočnom Emersonu Palmieriju. Vijest je potvrdio i poznati sportski dopisnik u domeni nogometni transfera koji kaže kako bi put Rome mogao na posudbu otići i Michy Batshuayi.

Chelsea se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Premier lige s jednako bodova kao i trećeplasirani Liverpool. Na tri boda ispred njih nalazi se drugoplasirani United, a na tri boda ispod njih Tottenham Hotspur. Njihov najveći rival iz Londona – Arsenal, nalazi se na 6. poziciji i ima čak 8 bodova manje, ali s obzirom na velike transfer planove kakve ima Arsenal za ovu zimu čini se da će se i oni ozbiljnije priključiti utrci za Ligu prvaka.

U toj napetoj situaciji u borbi za Ligu prvaka leži razlog zašto bi Chelsea mjesec dana prije velike utakmice protiv Barcelone u osmini finala Lige prvaka dovodio igrače iz kluba koji je igrao Ligu prvaka i koji im ne mogu pomoći u tom dvoboju.

[su_live_koeficijenti]

Da je kontakt stvaran, a ne samo još jedan plod mašte engleskih novinara potvrdio je i talijanski dopisnik Gianluca Di Marzio, ali i Emersonov agent koji kaže: “Istina je, klubovi sada razgovaraju – vidjet ćemo hoće li što biti. Transfer je sada u fazi pregovora i ništa se za sada ne može reći sa sigurnošću, ali transfer u Chelsea svakako bi bio posao iz snova. Conte je top trener i definitivno jedan od najboljih i najuspješnijih na svijetu, iznimno ga cijenim.”

Džeko i Emerson = 50M eura + Batshuayi

Chelsea je na prvu poslao ponud samo za Emersona Palmierija, ali su kasnije u transfer uključili i Edina Džeku. Njihova želja također je bio i Radja Nainggolan, ali čini se da je na njegovu adresu stigla bolja ponuda – ona iz Kine, a poslao ju je Fabio Cannavaro. Chelsea za spomenuti dvojac daje 50 milijuna eura + Michy Batshuayi na posudbu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Roma nije zadovoljna ponudom! Žele 65 milijuna eura + Michyja. U Romi su svjesni da će Edin Džeko uskoro ući u 33. godinu života, ali isto tako znaju da je on i dalje njihov glavni napadač i da ga ne žele dati za sitne novce. Navodno je transfer 23-ogodišnjeg Emersona puno bliže realizaciji nego li cjelokupni paket, ali ostaje vidjeti…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!