NaslovnicaVijestiCOUTINHO OBAVIJESTIO MESSIJA: Bivša zvijezda Barcelone želi napraviti senzacionalan povratak na Nou...

COUTINHO OBAVIJESTIO MESSIJA: Bivša zvijezda Barcelone želi napraviti senzacionalan povratak na Nou Camp!

Coutinho obavijestio Messija. Bivša zvijezda Barcelone želi napraviti senzacionalan povratak na Nou Camp! Philippe Coutinho je navodno informairao suigrača Lionel Messija kako nekadašnja zvijezda Barcelone, Neymar očajnički želi da se vrati na Camp Nou.

Coutinho obavijestio Messija

To nam piše Don Balon, koji bilježi da je brazilska superzvijezda spremna na sve kako bi se vratio u Kataloniju i da je shvatio da prelazak u PSG nije baš najbolji izbor.

Ovo izvješće također navodi da je Neymar želio jednog dana da osovji Zlatnu loptu i vjerovao je da je PSG najbolje mjesto za to, no izgleda da se sada kaje i želi da se vrati u Barcelonu.

[su_bet365_100bonus]

Ova ćeč vijesti biti glazba za uši navijača Barcelone, jer će im se zasigurno svidjeti ideja povratka Brazilca u klub gdje se pretvorio u svjetski poznatu superzvijezdu.

Napadač je uživao u vrlo uspješnim godinama u Kataloniji, gdje je postigao mnoštvo golova i pomogao klubu da osvoji naslov Lige prvaka i više naslova La Lige.

Do sada je Neymarovo vrijeme u PSG-u jako dobro prošlo, budući da je prošle godine uspio voditi klub do naslova domaće lige, međutim, njegova igra nije bila dovoljna da pomogne PSG-u da dođe u posljednje faze Lige prvaka.

[su_bet365_koeficijenti]

PSG je izgubio sa 5-2 od Real Madrida u ukupnom rezultatu u osmini finala, nešto sa čim Neymar nije zadovoljan u to smo sigurni.

Sada samo možemo sačekati i vidjeti hoće li se Neymar zapravo vratiti u Barcelonu ili je ovo još jedna vijest stranih medija kako bi uzbrukali javnost.

Iako bi rekli da je to nemoguće, nakon tog transfera u PSG ništa nije nemoguće.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!