NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo predao listu Florentinu Perezu: "Ova tri igrača želim u Real...

Cristiano Ronaldo predao listu Florentinu Perezu: “Ova tri igrača želim u Real Madridu”

Cristiano Ronaldo otkrio tri imena koja želi da Real Madrid potpiše kako bi spasio svoju sezonu.

Cristiano Ronaldo predao listu

Los Blancosi su već osam bodova iza Barcelone u utrci za naslov, iako su se kvalificirali u osminu finala Lige prvaka – nisu bili ti koji su osvojili skupinu, jer je to uradio Tottenham, koji ih je nadigrao.

Ronaldo je ove sezone imao svoje probleme sa formom, postigavši samo dva puta u devet ligaških utakmica, iako je u Ligi prvaka bio onaj stari Ronaldo sa osam golova u pet utakmica.

[su_bonus]

Portugalac je bio vrlo ljut na odluke kluba da pusti iskusne zvijezde poput Pepea, Alvaro Morate i James Rodrigueza na ljeto, a prema izvješćima iz Španjolske, Cristiano je dao Florentinu Perezu listu sa tri imena koja želi vidjeti u Realu.

Diario Gol tvrdi da se na listi nalazi Goncalo Guedes, Marquinhos i vratar Kepa iz Atheltic Bilbaa.

Kepa, koji je nedavno odigrao svoju prvu utakmicu za Španjolsku je van ugovora na San Mamesu i izgleda da će se ljeti priključiti u besplatnom tranfseru, dok Real Madrid također mora čekati do kraja sezone da dovede Guedesa – mladi igrač PSG-a koji je trenutno na posudbi u Valenciji.

Guedes ima 21 godinu i napravio je veliki dojam na Mestalli, a ima istog agenta kao Ronaldo, Jorge Mendesa.

[su_bet365_app]

Brazilska zvijezda Marquinhos se smatra jednim od najboljih obrambenih igrača u Europi, ali vjerojatno će trebati mnogo novca kako bi ga namamili u Španjolsku, sa njegovim ugovorom kojeg ima u PSG-u do 2022.

Budući da je potencijalni dolazak Marquinhosa mala vjerojatnoća, izvjestili su kako će Real biti u pregovorima sa njegovim kolegom brazilcem David Luizom iz Chelseaja.

Zvijezda Plavaca je ispala iz prve postave na Stamford Bridgeu i moglo bi mu biti dopušteno da ode u siječnju, no sačekat ćemo da vidimo što će se desiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!