NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se proglasio najboljim igračem u povijesti nogometa - Barcelona odmah...

Cristiano Ronaldo se proglasio najboljim igračem u povijesti nogometa – Barcelona odmah odgovorila

[su_oglas]

Cristiano Ronaldo je prošlog tjedna osvojio svoju petu Zlatnu loptu, gdje se izjednačio sa Lionel Messijem i zacementirao svoje mjesto kao najboljeg igrača na svijetu u ovom trenutku.

Cristiano Ronaldo se proglasio

Sezona 2016/17 je bila odlična za portugalskog napadača nakon što je osvojio Euro 2016, svoju prvu titulu La lige u pet godina i treću titulu Lige prvaka u četiri godine.

Postigao je 42 gola u 46 utakmica i to je statistika koja je postala norma za bivšeg igrača Manchester Uniteda, no ipak, ta godina se mora smatrati kao nevjerojatnom godinom za Portugalca.

Ronaldo koji nije uvijek skroman nogometaš, vjerovao je kako bi osvajanje pete Zlatne lopte značilo da će njega smatrati najvećim igračem u povijesti nogometa.

[su_watch_live_football]

“Ja sam najbolji igrač u povijesti, u dobrim i lošim trenucima”, rekao je za France Football.

“Sa poštovanjem prema svima, ali nikada nisam vidio nikoga boljeg od mene, uvijek sam to mislio, niti jedan nogometaš ne može učiniti ono što ja mogu, niti jedan igrač nije potpuniji od mene.”

“Ja igram dobro sa obje noge, brz sam, okretan, dobar s glavom, dajem golova, asistiram. Postoje navijači koji vole Neymara ili Messija, ali ja vam kažem da nema nikog potpunijeg od mene.”

Prilično hrabre riječi 32-godišnjaka, ali ima nekoliko dragocijenih u svijetu koji se mogu suprostaviti njegovim postignućima ispred gola i njegovom trofejnom kabinetu.

Međutim, Barcelona je jedna od tih rijetkih. Messijevi poslodavci si nisu mogli pomoći, a da ne komentiraju na Ronaldove riječi i nisu ostavili niti jednu sumnju u vjerovanje tko je najbolji igrač u povijesti.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Poštovanje Zlatnoj lopti i Cristianu Ronaldu”, rekao je Vives na konferenciji za novinare.

“Ali ovdje na Camp Nou, možemo vidjeti najboljeg igrača u povijesti svakih 15 dana”, rekao je Vives misleći na Messija.

Messi i Ronaldo će zauvijek biti povezani zahvaljujući suparništvu izgrađenom na veličini. Moglo bi se tvrditi da se ovaj dvojac potpomagao na razini koju samo oni razumiju. Rivalstvo ih je učinilo boljima u to smo sigurni.

Već ove sezone Ronaldo ima 14 golova u svoje ime, samo četiri u La Ligi, dok Messi ima 18. Priča se nastavlja!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!