NaslovnicaVijestiDa li je sve gotovo? Na kraju sezone Lewandowski se seli u...

Da li je sve gotovo? Na kraju sezone Lewandowski se seli u novi klub a to je…

Već nekoliko godina sjajni poljski napadač Robert Lewandowski je na meti brojnih evropskih klubova. Sa svojim sjajnim predstavama u dresu Bavaraca, zaslužio je epitet najboljeg napadača na svijetu a kako sada stvari stoje rastanak sa Minhenom nikada nije bio bliži.

Lewandowski se seli u novi klub

Poljski napadač, Robert Lewandowski, meta je mnogih evropskih klubova. Kada o tome govorimo ne govorimo samo o ovoj sezoni, nego se Lewandowski već nekoliko godina dovodi u vezu sa evroskim velikanaima koje je Bayern sve redom uspio odbiti. Kako sada stvari stoje došlo je vrijeme za rastanak.

>> Da li vas zanima koliko novca zaradi predsjednik UEFA-e? Iznenadit će te se cifrom!

Spominje se Chelsea, ali se u zadnje vrijeme u utrku uključio i Manchester United. Već duže vremena interes za njega pokazuju arapski bogataši iz Citya i PSG-a ali izgleda da je Poljak koji je u dresu Bayerna postigao 142 gola odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru. Nije riječ ni o jednom od navedenih klubova.

[su_cashout]

Njegov menadžer, Pini Zahavi, već je navodno postigao dogovor s Jose Angelom Sanchezom, desnom rukom predsjednika Real Madrida, Florentinom Perezom. Lewandowski bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor ovog ljeta i nakon Cristiana Ronalda postati drugi najplaćeniji igrač Reala.

[su_bonus]

No kako smo i navikli, iz Bayerna ga se neće tako lako odreći, ako ga se uopšte i odreknu. Poljak ima ugovor sa Bayernom sve do 2021. godine, ali s obzirom na neslaganje i nezadovoljstvo Lewandowskog u klubu, nema sumnje da će on učiniti sve da napusti klub – s prilično velikom naknadom, koja bi mogla oboriti i nekoliko rekorda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!