NaslovnicaVijestiDani Olmo priprema teren za VELIKI transfer: Postaje najskuplji igrač u historiji...

Dani Olmo priprema teren za VELIKI transfer: Postaje najskuplji igrač u historiji HNL-a!

Europski divovi kucaju na vrata Dinama i raspituju se za tek 20-godišnjeg Španjolaca Dani Olma, od kojeg se očekuje da će postati najskuplji igrač u povijesti HNL-a.

Europa je “oduševljena” partijama dvadesetogodišnjeg veznjaka Dinama iz Zagreba, Dani Olma, koji na početku ove sezone prikazuje izvrsne partije. U velikoj pobjedi Dinama nad Fenerbahceom u Europskoj ligi, sjajnom partijom, Olmo je sebi dodatno podigao cijenu. Olmo je u Dinamo stigao kao dio transfera Alena Halilovića u Barcelonu.

>> Ibrahimović nije siguran da će ostati u MLS-u: Italijanski velikan pokazao interes za njegove usluge!

Dani Olmo se u četiri godine u Dinamu razvio u sjajnog nogometaša, kojeg Hrvatski nogometni savez pokušava da uvjeri da svoju reprezentativnu karijeru gradi u reprezentaciji Hrvatske, o njemu u zadnje vrijeme sve više pišu i španjolski mediji koji su primjetili njegov brzi napredak u Hrvatskoj.

Olmov agent, Juanma Lopez, priznao je da ga, između ostalih, koantaktirao i talijanski velikan AC Milan.

[su_bet365_app]

“Mogu potvrditi da Milan i neki drugi klubovi prate Olma, a postoji i interes iz Engleske i Španjolske”, rekao je Lopez.

Hrvatski mediji izvještavaju kako bi, zbog svojih godina, Olmo mogao postati najskuplji igrač u povijesti hrvatskog prvenstva. Sadašnji rekorder je Marko Pjaca, koji je otišao u Juventus  za 23 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!