NaslovnicaVijestiDOGAĐAJ KOJI ĆE OBILJEŽITI NOVU ERU BAYERNA: U subotu stiže iznenadna najava...

DOGAĐAJ KOJI ĆE OBILJEŽITI NOVU ERU BAYERNA: U subotu stiže iznenadna najava sa Allianz Arene!

Događaj koji će obilježiti novu eru Bayerna. U subotu stiže iznenadna najava sa Allianz Arene! Bivši menadžer Arsenala Arsene Wenger će navodno biti najavaljen kao novi menadžer Bayern Munchena već sutra.

Događaj koji

Ime francuskog taktičara je u proteklih tjedan dana došlo u vezu sa brojim elitnim klubovima, razgovarajući o mogućim otvaranjima radnih mjesta kao što su Real Madrid i Barcelona.

Bayern je još jedan veliki klub koji se muči u ovim trenucima, a Niko Kovač nije impresionirao otkako je preuzeo na ljeto ove godine.

[su_bet365_100bonus]

Ruski nogometni komentator Kirill Dementev sada tvrdi da je čuo da će Wenger sutra biti objavljen kao zamjena za Kovača, u zapanjujućem potezu Bayerna, jer imaju neočekivanu konferenciju za novinare – također govori izvješće iz The Suna.

Bivši menadžer Topnika bi mogao biti idealan za Bayern Munchen, unatoč njegovoj borbi u posljednjim mjesecima na stadionu Emirates.

Wenger je odavno smatran jednim od najboljih menadžerskih umova u nogometu, a rano je postigao uspjeh u karijeri sa Arsenalom.

Međutim, stvari su stagnirale, jer je imao manje novca za potrošnju i morao je ponavljano prodavati velike igrače i raditi sa mladima koji nisu sasvim dorasli izazovu.

[su_bet365_koeficijenti]

To se također podudaralo sa povećanjem cijena na transfer tržištu, dopuštajući Chelseaju i Manchester Cityju da ga preteknu.

U Bayern, međutim, Wenger bi imao mnogo više sredstava i mogao bi dati iskustvo koje je potrebno da se Bayern vrati u najbolju formu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!