“Drago mi je što ću igrati protiv Messija.”

Održao se dugo očekivani ždrijeb za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a reprezentacija Hrvatske će igrati protiv Argentine, te je vezni igrač Hrvatske priznao kako mu je drago što će igrati protiv Messija.

protiv Messija

Pored Argentine reprezentacija Hrvatske će snage odmjeriti i sa Islandom i Nigerijom. Nakon ždrijeba javio se Ivan Rakitić koji kaže da će mu biti drago igrati protiv Messija, te da Hrvatska reprezentacija ima kvalitet da prođe dalje.

“Hmm… teška grupa, jako neugodna. Ovo će biti velika borba. Ipak, vjerujem da naša momčad ima kvalitet da prođemo dalje”, rekao je Ivan Rakitić, te dodao:

“Meni je drago što ću igrati protiv svojih prijatelja Lea Messija i Mascherana. Ovo je Svjetsko prvenstvo, moramo dati sve od sebe i idemo na ono najbolje.”

Reprezentacija Argentine će biti najteži protivnik Hrvatskoj u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, ipak Rakitić tvrdi da oni imaju veliku želju.

“Jedva čekam da počne Svjetsko prvnestvo, te sve utakmice koje nas očekuje, a pogotov onu s Argentinom. Poštujem sve reprezentacije, imamo puno poštovanje prema Argentini i Messiju. Ipak mi imamo veliku želju, te će nas ona ‘nositi'”, rekao je igrač Barcelone Ivan Rakitić.

Vratimo se malo u historiju. Hrvatska je protiv Argentine bila u grupi 1998. godine, kada je reprezentacija Hrvatske bila na trećem mjestu. Argentina je Vatrene pobijedila 1-0 u grupi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: