NaslovnicaVijestiEvo kolike šanse za osvajanje SP Hrvatskoj daju analitičari!

Evo kolike šanse za osvajanje SP Hrvatskoj daju analitičari!

Analitičari švicarske banke objavili su analizu u kojoj su procijenili šanse svih reprezentacija za osvajanje SP u Rusiji, a među njima i Hrvatske.

Hrvatski nogometaši imaju 0,2 posto izgleda za osvajanje naslova svjetskih prvaka na skorašenjm SP-u u Rusiji, a prvi favoriti su Nijemci sa 24 posto izgleda za obranu naslova osvojenog 2014. u Brazilu, zaključili su analitičari švicarske UBS banke nakon upotrijebivši alate kojima se služe u svojim predviđanjima kretanja cijena na svjetskim ekonomskim tržištima.

Hrvatska reprezentacija je po izgledima za trijumf u Rusiji svrstana u istu skupinu s reprezentacijama Srbije, Senegala, Islanda i Južne Koreje. ”Vatrene” neće ohrabriti ni prognoza da za ulazak u finale imaju 0,9 posto izgleda, za polufinale 4,4 posto, za četvrtfinale 15 posto, a za plasman u nokaut fazu 24,7 posto.

[su_watch_live_football]

Prognoza UBS-ovih analitičara temelji se na statističkom modelu u kojem su korišteni rezultati s prethodnih pet završnih turnira SP-a, procjena snage momčadi prema igračima koji bi trebali zaigrati u Rusiji, kao i rezultati iz kvalifikacija.

Osim Njemačke, kvantitativna metoda analitičara, koji raspolažu najvećim portfeljom na svijetu, najbolje izglede za osvajanje pobjedničkog trofeja u Rusiji dala je Brazilu (19,8 posto) i Španjolskoj (16,1 posto).

“Njemačka i Brazil imat će lagan posao na početku, dok Španjolska u skupini, već na startu, ima za suparnika Portugal, aktualnog prvaka Europe”, izjavio je šef UBS-ova odjela za raspodjelu imovine na progresivnim tržištima Michael Bollinger.

Prema ovoj analizi Engleska, Francuska, Belgija i Argentina su reprezentacije koje se nalaze u drugom krugu favorita. “Sudbina Argentine će umnogome ovisiti o formi njihovih najvećih zvijezda, što je, prema našem mišljenju, nepredvidiv faktor i teško ga je obuhvatiti našom kvantitativnom metodom”, zaključio je Bolliger.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!