NaslovnicaVijestiFabregas nahvalio Harryja Kanea pa izjavom ponizio Tottenham!

Fabregas nahvalio Harryja Kanea pa izjavom ponizio Tottenham!

Bivši igrač Arsenala i sadašnji igrač Chelseaja nahvalio je glavnu zvijezdu Tottenham Hotspura, Harryja Kanea, ali je u istoj rečenici ponizio njegov sadašnji klub.

fabregas

Cesc Fabregas igrao je za Arsenal osam godina i u njemu je ostalo ‘rivalstvo’ prema Tottenhamu što je vidljivo po njegovoj izjavi koja jasno govori o tome kako Fabregas ne gaji simpatije prema gradskom rivalu Arsenala i Chelseaja.

[su_bet365_koeficijenti]

“Harry Kane je vjerojatno najbolji napadač Premier lige. Mislim da je Harry sada spreman da pređe u neki veliki klub.” 

Engleska zvijezda iz sezone u sezonu dokazuje kako je on world-class napadač, to dokazuje i njegove brojke:

U sezoni 2017/18 postigao je 41 gol od toga 30 u Premier ligi. U sezoni prije zabio je 29 golova u Premier ligi, u sezoni 2015/16 zabio je 25 golova u Premier ligi, a godinu prije zabio je 21 gol. Dakle, ovo mu je četvrta uzastopna sezona kako je zabio preko 20 golova u Premier ligi.

[su_bet365_100bonus]

Stoga ne čudi kako ga ugledni nogometni portal transfermarkt stavlja među najbolje i najskuplje nogometaše svijeta čija je tržišna vrijednost 150 milijuna eura. To je čak 50 milijuna više od tržišne vrijednosti Cristiana Ronalda.

Harry je glavna zvijezda Engleske, to dokazuje i na ovom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, no nigdje se ne spominje potencijalni odlazak u klubove iz Premier lige – jedini klub koji se spominje za dovođenje Kanea je Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!