NaslovnicaVijestiFerguson se probudio iz kome, ovo su procjene stručnjaka o oporavku

Ferguson se probudio iz kome, ovo su procjene stručnjaka o oporavku

Sir Alex Ferguson se probudio iz kome nakon moždanog udara uzrokovanog izlijevom krvi u mozak, a stručnjaci su rekli šta bi moglo biti ključno za oporavak.

Rođeni pobjednik, legendarni Alex Ferguson, bije najtežu bitku u životu, a sve ukazuje da bi mogao da ju dobije, iako su sve prognoze i dalje neizvijesne i nezahvalne.

Nakon moždanog udara i operacije u subotu, slavni Škot probudio se iz kome, i može da sjedi i razgovara. Tijekom jučerašnjeg dana je komunicirao s najbližima koji su ga posjetili u Salford Royal Hospital.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izbornika Walesa Ryan Giggs, kojemu je Ferguson omogućio debi u dobi od 17 godina za Manchester, nada se da će Škot da se oporavi. “Sir Alex je nevjerojatan borac, i zato sam optimist. Znam da situacija nije jednostavna, ali molim za njegovo zdravlje i vjerujem da će sve biti u redu”, kaže Giggs.

>> Transfer glasine: SMS definitivno ide u Englesku, defanzivac Rome se seli u Real, Atletico želi dvojac Uniteda

>> James Rodriguez donio odluku gdje nastavlja karijeru

Prema procjenama stručnjaka, sljedeći dani će biti odlučujući za Fergusona, kojeg u svakom slučaju očekuje dug i težak oporavak. U ovom trenutku, nije poznato kakve bi posljedice mogao da ostavi moždani udar na 76-godišnjeg Sir Alexa.

[su_premierleague]

Inače, na jučerašnji dan prije pet godina, čuveni menadžer je najavio da će se povući iz Uniteda, na kraju sezone 2012/13. Tijekom 26 godina na klupi najtrofejnijeg kluba Engleske osvojio je 38 pehara, maltene sve koje je mogao, između ostalog i dva puta Ligu prvaka.

Otkako se proširila vijest o zdravstvenim problemima, Fergusonu su stizale poruke podrške sa svih strana, od bivših njegovih nogometaša, poput Cristiana Ronalda i Davida Beckhama, pa do ljutih rivala poput Arsenea Wenger, Yaya Tourea…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!