NaslovnicaVijestiFlorentino Perez ne može prežaliti što nije doveo ovog igrača!

Florentino Perez ne može prežaliti što nije doveo ovog igrača!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ne može prežaliti što nije doveo mladu francusku zvijezdu, otkrio je u izjavi potpredsjednik Monaca.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez i dalje žali što nije bolje reagirao i doveo Kyliana Mbappea prošlog ljeta iz Monaca. Mladi Francuz završio je u PSG-u prvo na posudbi, a ukupna vrijednost transfera iznosila je oko 180 milijuna eura.

”Svaki put kad se sretnem s Perezom, kaže mi da žali zbog Mbappea”, rekao je potpredsjednik Monaca Vadim Vasilyev za RMC Sport.

[su_tenis_live_koeficijenti]

”Mene krivi jer mu ga nisam prodao, ali o svemu je odlučivao igrač. Veza nas i Reala ostaje jaka, svi želimo igrača poput njega, koji je budući osvajač Ballon d’Ora, u svojem klubu”.

Nakon transfera Cristiana Ronalda u Juventus i Modrićeve želje za odlaskom, pojavili su se brojni kritičari predsjednika Reala zbog toga jer nije doveo pojačanja. Ipak, prijelazni rok još traje i možda se to uskoro promijeni.

Zinedine Zidane je još 2013. pokušao nagovoriti tada 15-godišnjeg talenta AS Bondyja da dođe u Madrid. Mbappe je odbio jer je htio ostati u Francuskoj, a kasnije će se ispostaviti da je donio dobru odluku.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U Kneževini je postao jedan od najvećih talenata Europe i reprezentativac Francuske, a potom je prešao u PSG za 150 milijuna eura, čime je postao drugi najskuplji igrač u povijesti nogometa.

Ovog ljeta na SP u Rusiji okitio se naslovom prvaka svijeta, gdje je proglašen za najboljeg mladog igrača prvenstva, igrajući važnu ulogu na putu Les Bleusa do svjetskog trona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!