NaslovnicaVijestiFlorentino Perez razbio kasu i troši oko 500 milijuna funti na ljetnom...

Florentino Perez razbio kasu i troši oko 500 milijuna funti na ljetnom prijelaznom roku

Florentino Perez razbio kasu i troši oko 500 milijuna funti na ljetnom prijelaznom roku. Kakve su to glasine koje povezuju Real Madrid i trošenje 500 milijuna funti za Harry Kanea, Eden Hazarda i jednog od najboljih golmana David De Gee ili Thibaut Courtoisa ovog ljeta.

Florentino Perez razbio

Osim toga, Los Blancosi planiraju zamijeniti Zinedine Zidanea sa Mauricio Pochettinom, posebno sada kada se njihova sezona temelji na utakmici protiv PSG-a u Ligi prvaka, utakmicu koju su dobili 3-1, no tu sve nije gotovo, jer ima još da se  igra na Parku Prinčeva.

U izvješću se tvrdi kako je Florentino Perez postao frustriran Madridovim turobnim stanjem i planira zapanjujuću ljetnu potrošnju, koja će uključivati i obaranje Neymarovog svjetskog rekorda na 201 milijun funti za Eden Hazarda i Harry Kanea.

Nakon što su izgubili Kepa Arrizabalagu, izvješće također tvrdi kako će se ostvariti transfer od 100 milijuna funti za David de Geu, a ukoliko bude neuspješno, krenuli bi na Thibaut Courtoisa.

[su_premierleague]

Harry Kane je došao kroz mladi sustav u Tottenhamu, nakon nekoliko posudbi, da bi poslije zasijao pod vodstvom Mauricio Pochettinoa. Englez je postigoa 128 golova u 194 nastupa za klub. Što se tiče Eden Hazarda, Belgijanac je bio uključen u 154 gola (84 gola, 70 asistencija) u 280 utakmica za Chelsea u svim natjecanjima.

Zinedine Zidane ima vrlo tešku sezonu do sada u Real Madridu, koja je Los Blancosa odvojila od Barcelone za 19 bodova. Izvješće tvrdi da Florentino Perez sada gleda Harry Kanea kao savršenog igrača za izgradnju uspješne generacije. Međutim, čak i rekordna ponuda možda neće biti dovoljna za Tottenhamovu cijenjenu imovinu.

Stoga se u izvješću tvrdi, Perez bi želio dovesti i Pochettinoa kao menadžera u Madridu i tako iskušati Kanea da dođe na Bernabeu. Što se tiče Eden Hazarda, njegov otac Thierry je već potvrdio da njegov sin želi u Real Madrid i da je zbog toga odbio novi ugovor od Chelseaja.

David de Gea i Thibaut Courtois imaju i ugovore koji traju do kraja 2019. godine, što znači da bi se u 11 mjesecu već moglo početi pregovarati o transferima sa Manchester Unitedom ili Chelseajem.

[su_watch_live_football]

Ovo sve nam prenosi Daily Mail, no ni oni nekada nisu baš točni i premda ideja da će Florentino Perez napraviti još jednu Galacticos eru je možda i moguće, jer spomenuta naknada bi oduzela Real Madridu 84.5% zarade iz 2017. godine.

Možda je ovo fantastično, ali ako su Harry Kane, Eden Hazard i David de Gea na putu za Real Madrid, to bi značilo kraj za Cristiana Ronalda, Karim Benzemu i Keylor Navasa. Iako Madrid može platiti veliki dio te naknade, morali bi raditi i nadogradnju osoblja ukoliko bi se željeli vratiti na vrh svjetskog nogometa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!