NaslovnicaVijestiGigi Buffon donio odluku o nastavku karijere: Legendarni Italijan već uči engleski...

Gigi Buffon donio odluku o nastavku karijere: Legendarni Italijan već uči engleski jezik!

Legendarni talijanski golman uvijek nas iznva iznenađuje svojim odlukama. Nakon što je prije susreta između Juventusa i Intera nespretno u razgovoru sa sportskim direktorom Intera izjavio da bi mogao nastaviti karijeru, takvo nešto se izgleda neće desiti.

Gigi Buffon donio odluku

Juventusov dugogodišnji vratar u karijeri je nosio dres samo dva kluba – Parme i Juventusa i očito će ostati tako jer je već odlučio da napušta profesionalni nogomet na kraju sezone te da će kopačke okačiti o klin. Gianluigi Buffon već brzo uči engleski, jer će mu to trebati u svijetu nogometa gdje je engleski univerzalni jezik. On će u svojom novom poglavlju u karijeri prema italijanskim medijima će postati direktor Juventusa.

[su_oglas]

>> Didier Drogba otkrio kako su se on i suigrači pripremali za Messija i Barcelonu 2012. godine

Ali kada će se to dogoditi? Kao što je rekao ranije ove sezone, on će biti u nogometu ostati aktivan kao nogometaš samo u slučaju da Juventus osvoji naslov europskog prvaka. Ako Stara dama ne uspije, Buffon bi mogao početi sljedeću sezonu u uredu Torinskog kluba u novoj ulizi direktora ovog kluba.

[su_bonus]

Da napomenemo, Juventus je danas za protivnika u osmini finala Lige prvaka izvukao engleski Tottenham, te će se morati dobro potrudi ukoliko žele da prođu dalje i time produže neizvjesnost što se tiče nastavka karijere Buffona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!