NaslovnicaVijestiIsco: "Možda je problem u meni!?"

Isco: “Možda je problem u meni!?”

Francisco Román Alarcón Suárez, ili skraćeno Isco. Golden Boy, igrač magije, ali i igrač kaosa. Vječno na granici između prvog sastava i klupe, ali uvijek prva opcija kada je netko ozlijeđen. Odigrao preko 230 utakmica u dresu Reala te zabio i asisitrao neke od najvažnijih golova u povijesti ‘kraljevskog kluba’.

Isco je krajem 2012. godine dobio nagradu ‘Golden Boy’ koja se dodjeljuje najboljem mladom igraču. Nekoliko mjeseci nakon što je proglašen za najtalentiranijeg igrača svijeta – tranfser u Real Madrid. Logičan potez – reklo bi se. Transfer vrijedan “samo” 30 milijuna eura.

Od prvog dana dokazuje da je riječ o nevjerojatno kvalitetnom igraču, ali stalno je na rubu prvog sastava i klupe. Čak i kada je najbolji igrač u Realu, a bilo je perioda kada je bio bolji i od Cristiana Ronalda. Istog ljeta Real Madrid doveo je i najskuplje pojačanje u njihovoj povijesti – Gareth Balea.

Bale je u Realu odigrao 50 utakmica manje od Isca, ima bolju statistiku od Isca, ali ima i znatno veće povjerenje. Isco nije napadač, on je igrač između linija, igrač koji povezuje vezni red i napad i njegov se učinak ne ogleda isključivo u statistici golova i asistencija. Isco je igrač zbog kojeg je James Rodriguez morao napustiti Real.

[su_live_koeficijenti]

Isco je ‘Realov Joker’, igrač koji je nebrojeno puta spašavao sezonu. Isco Disco, prozvali su ga navijači. Igrač poteza koji iz ničega svojom magijom donosi pobjede. Isco je i igrač kaosa. Kada se linije na terenu raspadnu, tada je Isco najmoćniji. To je pokazao i preksinoć u utakmici Španjolska i Argentina kada su Španjolci na krilima Isca pregazili Argentinu 6-1, a Isco je zabio hat-trick.

“Izbornik Španjolske u mene ima povjerenja, ali u Madridu to još nije slučaj.” Iako najbolji igrač u reprezentaciji, Isco se bori za svoje mjesto u Madridu, no to nije slučaj samo kod Zidanea. Isto je bilo i kod Ancelottija, isto je bilo i kod Beniteza i isti je sada slučaj sa Zidaneom.

[su_bet365_app]

Zna to i sam Isco koji kaže: “U Madridu je mnoštvo kvalitetnih igrača, možda je problem u meni.” Ako netko zna kako kvalitetno upravljati igračima, to je Zidane! On odlično raspjedjeljuje minutažu, a Isco ove sezone ima 2500 minuta u Realu i teško se može žaliti na minute.

No zna Isco i sam da se u trenutku sve može promijeniti. Isco je ušao u najbolju formu prošle sezone upravo u trenutku kada je Bale otpao zbog ozljede. Pokazao se u punom sjaju i vodio Real do titule prvaka Europe i Španjolske. Navijači u Madridu sigurno nisu zaboravili kako je upravo on bio jedan od glavnih za osvajanje te dvije titule.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!