NaslovnicaVijestiJames se vraća u Real Madrid, u Bayernu mu već traže zamjenu?!

James se vraća u Real Madrid, u Bayernu mu već traže zamjenu?!

Kako piše španjolska Marca, James se vraća u Real Madrid, i to godinu dana prije isteka dvogodišnje posudbe u Bayernu iz Munchena.

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez naglo je odlučio vratiti se u Real Madrid, zbog čega su u Bayernu već započeli tražiti njegovu zamjenu, piše Marca.

Klub iz Münchena tradicionalno je financijski stabilan, a prodaja Douglasa Coste u Juventus za 40 milijuna i dolazak njemačkog reprezentativca Leona Goretzke iz Schalkea bez odštete, znači da su nominalno u plusu ovoga ljeta.

[su_watch_live_football]

S obzirom da je James došao na posudbu od dvije godine, povratak godinu dana ranije u matični klub Real, znači da će njegov agent Jorge Mendes morati o tome pregovarati s Bavarcima.

Bayernova uprva bila je zadovoljna učinkom Jamesa Rodrigueza koji je u proteklom prvenstvu postigao sedam golova imao jedanaest asistencija. Klub iz Münchena u sredini terena dobio je, pored Goretzke, Renata Sanchesa i Sergea Gnabryja, koji su bili na posudbama. Pitanje je, međutim, ko je od njih Jamesova klasa u ovome trenutku.

Bayernu je u jednome trenutku prijetio istovremeni odlazak Roberta Lewandowskog i Jamesa Rodrigueza, ali se čini da od prelaska poljskog centarfora u neki drugi klub neće biti ništa.

Jedno vrijeme bilo je govora da Bayern želi dovesti Alvara Moratu, ali dok novi trener Niko Kovač ne usuglasi sve detalje s upravom, vjerojatno su sva spominjana ”migrantska” imena i dalje na čekanju, jer su u pitanju visoki ulozi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!