NaslovnicaVijestiJose Mourinho objasnio razliku između Marcus Rashforda i Anthony Martiala

Jose Mourinho objasnio razliku između Marcus Rashforda i Anthony Martiala

Kada Manchester United treba igrati utakmicu, teško je znati hoće li Marcus Rashford ili Anthony Martial započeti sa lijeve strane.

Jose Mourinho objasnio

To je zato što je Jose Mourinho tijekom ove sezone napravio rotaciju ova dva igrača koja je imala odličan učinak.

Izgleda da igrač koji započne utakmicu izmori o branu za oko 70 minuta prije nego što Mourinho napravi zamjenu – koja obično bude označena sa golom.

To je upravo ono što se dogodilo protiv Tottenhama, kada je Martial ušao umjesto Rashforda u 70. minuti i svojim golom u 81. minuti donio pobjedu Manchester Unitedu.

[su_no1forfootball]

Unatoč tome što je redovno zamijenjen od strane Mourinha, navijači Old Trafforda nisu bili iznenađeni kada su vidjeli da je Rashford taj koji će izaći tijekom utakmice Spursa. Navijači tada nisu znali da će im zamjena pobijediti utakmicu.

Ali biste pogriješili ako biste mislili da su Rashford i Martial isti igrači.

Iako se zamjena često opisuje kao ‘zamjena za sličnog igrača’, Mourinho je zapravo otkrio kako se ova dva igrača razlikuju.

Portugalski menadžer smatra da je Martial mnogo bolji u pronalaženju prostora između veznog reda i obrane protivnika i trčanju prema obrani.

“Ista pozicija kao Marcus, ali je mnogo bolji u pronalaženju prostora između obrane i veznog reda, a također i kada uzme loptu pa počne trčati prema obrani”, rekao je Mourinho o Martialu nakon pobjede protiv Spursa.

“Rekao sam mu da to učini, ali istodobno da igra od Lukakua, protiv tri vrlo dobra braniča, koji su imali vrlo teških 60, 70 minuta protiv Lukakua i Rashforda.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Dakle, on ulazi i postiže gol. To je vjerojatno bio sretan udarac, ali pronalaženje prostora i njegovo kretanje je bilo odlično.”

Čini se da je Martial mnogo bolji u pronalaženju prostora i trčanju sa loptom od Rashforda. To bi moglo ukazivati na to zašto je favorizirao Rashforda u prvoj postavi, da bi zatim Martial ušao i pronašao prostor u već umornoj obrani. Odlična taktika od strane portugalskog stručnjaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!