NaslovnicaVijestiJose Mourinho objasnio zašto Henrikh Mkhitaryan nije bio ni na klupi protiv...

Jose Mourinho objasnio zašto Henrikh Mkhitaryan nije bio ni na klupi protiv Bournemoutha

Armenski veznjak Henrikh Mkhitaryan nije bio u momčadi Manchester Uniteda za utakmicu Premier lige u srijedu navečer protiv Bournemoutha.

Jose Mourinho objasnio

Bivša zvijezda Borussije Dortmund nije bila uključena u sedam od posljednjih osam utakmica.

Manchester United je u nedelju izgubio od Manchester Cityja na Old Traffordu, a vratili su se na pobjedničke puteve protiv Bournemoutha, gdje je Lukaku postigao pobjednički gol glavom u prvom poluvremenu.

Crveni šavoli prate svoje gradske rivale, ali razlika je ogromna, čak 11 bodova i mnogi vjeruju da je City već osvojio ligu.

[su_watch_live_football]

“Utrka za naslov će biti gotova tek u svibnju”, rekao je Mourinho za BBC Sport nakon što je pobijedio Bournemoutha. “Ako je City osvojio, odoh na odmor u Brazil i Los Angeles.”

Špekulacije su da će Mkhitaryan biti prodan u siječnju.

Bivši menadžer Chelseaja je rekao novinarima zašto nije uključio Mkhitaryana u svoju momčad.

“Ja mogu imati samo šest igrača na klupi i pokušavam imati neku ravnotežu,” rekao je portugalski trener.

“Imao sam dvojicu braniča, koji mogu igrati na različitim pozicijama, imam Ashley Younga za pokrivanje krilne i bekovske pozicije, Ander Herreru kao veznog igrača, Zlatana kao napadača i Rashforda kao drugog napadača i krilnog igrača.”

[su_cashout]

“Stavljanje Mkhitaryana na klupu bi značilo da nemam jednog od navedenih igrača tu, a vjerujem da su oni to zaslužili više.”

Juan Mata je bio izvrstan protiv Bournemoutha, a Mourinho vjerojatno nije bio u iskušenju da ubaci Mkhitaryana.

Armenac je svoju sezonu započeo u dobroj formi, postižući pet asistencija u prve tri utakmice.

Paul Merson vjeruje da je njegova forma pala zbog nedostatka Paul Pogbe, koji je propustio dva mjeseca s ozljedom prsnog koša.

“Mislim da je bio bolji igrač na početku sezone kada je Pogba bio u momčadi”, rekao je Merson za zvijezdu Manchester Uniteda.

[su_bet365_app]

“Mislim da su zajedno igrali prilično dobro. On zaista nema sreće, veliki sam navijač.”

“Ali, bio bi šokiran ukoliko bi on još uvijek bio na Old Traffordu u siječnju.”

28-godišnjak će se nadati da će biti u postavi kada Crveni đavoli budu gostovali u West Bromu u nedelju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!