NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio zašto je postavio Coutinha kao kapetana protiv Spartak Moskve

Jurgen Klopp objasnio zašto je postavio Coutinha kao kapetana protiv Spartak Moskve

Liverpoola je sinoć bilo predivno gledati. Naime, igrali su protiv Spartak Moskve u Ligi prvaka i postigli su čak sedam golova, gdje su svoj gol rekord u ovom natjecanju podigli na 21 – što je oborilo rekord Manchester Uniteda za britanske timove u Ligi prvaka.

Jurgen Klopp objasnio

Bila je to fantastična četvorka, Philippe Coutinho, Mohamed Salah, Sadio Mane, i Roberto Firmino, koji su osobito impresionirali za Redse sa jednom od najboljih napadačkih nastupa koje ćete vidjeti cijelu sezonu.

To je bila naglašena izvedba i ona koja će potaknuti taj mirni optimizam među igračima, jer natjecanje sada prelazi u nokaut avanturu u Novoj godini.

Klopp je svakako impresioniran onim što je vidio, navodeći: “Mi smo savršeno otvorili utakmicu i nakon što smo poveli, nismo se morali braniti. Bila je to lijepa noć na Anfieldu.”

[su_bonus]

“Nitko nije mogao zamisliti da će ovo večeras ići ovako. Nema što pričati i žaliti se, sve je bilo savršeno.”

Najbolji igrač na terenu bio je nesumnjivo Brazilac Coutinho.

U nedostatku Jordana Hendersona, Brazilac je nosio kapetansku traku i pokazao novu stranu svoje igre navijačima Liverpoola.

Osim dokazivanaj napadačke snage u momčadi Liverpoola, pokazao je sjajno vodstvo kada je Alverto Moreno bio prisiljen da napusti teren sa ozljedom gležnja.

Coutinho je ispratio svog suigrača sa terena i ponudio mu riječi utjehe.

Treba spomenuti i elegantnu gestu predaje kapetanske trake kada je Milner ušao na teren.

Dakle, sve je to odlično prošlo za ekipu sa Anfielda, ali zašto je Jurgen Klopp postavio Coutinha kao kapetana momčadi?

Nijemac je objasnio nakon utakmic: “Volim ovog igrača, bio je jako dobar večeras i jedan je od igrača sa najdužim stažom na terenu.”

[su_no1forfootball]

“U sastavu je bilo jasno da će biti kapetan. On je potisao za klub u 2013. godini, morao sam pogledati, morao sam proguglati da budem iskren.”

Odluka se sigurno isplatila, a Coutinhova izvedba je izgledala zvučno pred veliki Merseyside derbi. Ako može proizvesti polovicu nastupa od sinoć, Big Sam, novi menadžer Evertona će imati mnogo problema.

Neće mu trebati Google za izračunavanje Coutinhove klase, to je sigurno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!