NaslovnicaVijestiKako je reagovao Ferguson nakon što mu je Vidić rekao da ne...

Kako je reagovao Ferguson nakon što mu je Vidić rekao da ne može igrati u finalu Lige prvaka

Navijači Manchester Uniteda zasigurno bi željeli da sada imaju odbrambenog igrača kao što je to bio Nemanja Vidic u svojoj momčadi. Nakon što je Phil Jones pretrpio ozlijedu tijekom susreta protiv Huddersfielda, sve je krenulo po zlu za Crvene vragove.

Victor Lindelof je ušao i United je primio dva gola u roku od deset minuta. Marcus Rashford postigao je pogodak za United, što nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz, te je meč završio rezultatom 2-1.

Unitedovi fanovi još nisu prežalili Srbina,pa će zato njegov najnoviji intervju u The Timesu gotovo će donijeti suzu na lice nekim navijačima. Ponajviše zbog njegove izjave, gdje ga u potpunosti citiramo: “Možete operisati nos, ali ako dopustite nekome da postigne gol, vaš ponos se ne može operirati ili popraviti.”

>> Najboljih besplatnih 11: Igrači kojima ističe ugovor sljedećeg ljeta

Ali čini se da je sir Alex Ferguson ponovo zaslužan za takav stav Vidića. To je potvrdio i sam Vidić istom intervjuu gdje je objasnio razgovor s legendarnim trenerom prije finala Lige prvaka 2008. godine.

Središnji branič bio je povrijeđen, ali nije bilo nikakve mogućnosti kako bi Ferguson dopustio da propusti finalni susret protiv Chelseaja, te je Vidić jednostavno morao zaigrati.

[su_bonus]

“U finalu Lige prvaka 2008. igrao sam ozlijeđen”, priznao je Vidić. “Fergie je rekao,” Jesi li spreman za igru? “, Rekao sam,” Mmm, osjećam se malo … “Rekao je,” Igrat ćeš. ”

Vidic je igrao svih 120 minuta gdje je pomogao Unitedu da slavi nakon penala, a regularni dio meča završio se rezultatom 1-1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!