NaslovnicaVijestiKlopp pronašao krivca za remi protiv Evertona

Klopp pronašao krivca za remi protiv Evertona

Liverpool i Everton remizirali su u gradskom derbiju na Anfieldu (1:1), iako su Redsi dominirali većim dijelom susreta, a Klopp je nakon utakmice pronašao krivca.

pronašao krivca

Jurgen Klopp je iznenadio sa postavom bez Roberta Firmina i Philippea Coutinha, a sa druge strane Sam Allardyce polako budi optimizam u plavom dijelu grada Beatlesa.

[su_premierleague]

Pošteno je reći da je Liverpool bio daleko bolji rival. Napadali su Redsi sa svih strana, a u finišu prvog dijela igre došli su do prednosti. Još jedan momenat genijalnosti Mohameda Salaha, koji je donio prednost Liverpulu i nastavio golgetersku seriju.

I u nastavku je Liverpool bio bolji, ali je jedan momenat (kao i mnogo puta u prethodnim godinama) bio koban za ekipu sa Anfielda.

Loša reakcija Dejana Lovrena, a potom i duel koji je sudac okarakterisao kao prekršaj (za engleske standarde možda prestrogo).

Mourinho pronašao uzrok poraza; Guardiola: “Isto to je pričao i prošle godine”

Philippe Coutinho dao ultimatum Liverpoolu: Neće tražiti da ode sa Anfieldu pod jednim uslovom

A bilo bi nepravedno da je neko drugi izveo penal. Wayne Rooney je postavio loptu na “kreč” u 77. minutu, sigurno šutirao i matirao Simona Mignoleta.

Liverpul je četvrti na tabeli sa 30 bodova, dok je Everton deseti sa 19.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp jedinog je krivca pronašao u – sucu!

[su_no1forfootball]

“Nije mi jasno zašto je dosudio penal! Lovren ništa nije učinio, no hoće li moje mišljenje išta promijeniti?!”

“Volio bih razgovarati s ljudima koji barem malo razumiju nogomet! No dobro, ja sam u krivu, vi ste u pravu, ispričavam se svima, ali ljut sam jer to nije trebao biti penal, posebno kada pogledate kriterij suca tijekom utakmice.”

“Osjećam se jako frustrirano. Moji igrači danas su bili fenomenalni, ali moramo prihvatiti da niti ovakav nastup nije bio dovoljan za pobjedu.”

“Mislim da je to što sam promijenio šestoricu igrača u početnoj postavi bila dobra odluka. Igrači koji su zamjenili standardne prvotimce opravdali su moju odluku, ali na kraju preuzimam krivicu za gubitak bodova.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!