NaslovnicaVijestiKONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Nabil Fekir rekao o propalom transferu...

KONAČNO SE OGLASIO: Evo što je Nabil Fekir rekao o propalom transferu u Liverpool!

Napadač Lyona i reprezentativac Francuske Nabil Fekir konačno se oglasio povodom propalog transfera u Liverpool ranije ovog mjeseca.

Fekir komentarisao propali transfer

Francuz je bio na korak od dolaska na Anfield za cifru od 60 miliona eura, ali su ‘Redsi’ u posljednjem trenutku odustali od njegovog dovođenja nakon ljekarskih pregleda. Naime, iako je on uspješno prošao preglede, čelnici Liverpoola su pokušali smanjiti već ranije dogovorenu cijenu od 60 miliona eura, te ga dovesti za nešto jeftiniju cifru, s obzirom da su bili zabrinuti zbog njegovih problema sa koljenom ranije u karijeri.

[su_vegas]

Međutim, Fekir je priznao kako se vratio na nivo na kojem je bio prije operacije koljena, a nije želio negirati vijesti kako je Liverpool želio platiti manje za njega nakon ljekarskih pregleda.

“Moje koljeno je u super stanju. Radili smo dosta na oporavku, ojačali ga. Iskreno, osjećam se kao i prije te povrede”, rekao je 24-godišnjak, a zatim je na pitanje novinara da li je Liverpool pokušao smanjiti cijenu transfera odgovorio: “Znate da sam ovdje sa reprezentacijom, sretan sam, i nisam ovdje da pričam o mojoj privatnoj situaciji. Razgovarat ćemo o tome kasnije.” Pored Fekira, izjavu je dao i njegov agent Jean-Pierre Bernes, koji je priznao kako bi još uvijek moglo doći do dogovora sa Liverpoolom: “Još uvijek nije gotovo. Ovo nije kraj priče.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!