NaslovnicaVijestiKONAČNO SE OGLASIO: Robert Lewandowski objasnio zbog čega je planirao otići iz...

KONAČNO SE OGLASIO: Robert Lewandowski objasnio zbog čega je planirao otići iz Bayerna proteklog ljeta!

Napadač i jedna od najvećih zvijezda Bayern Munchena Robert Lewandowski otkrio je kako je transfer politika kluba bila jedan od glavnih razloga zbog kojeg je razmišljao o odlasku proteklog ljeta, ali je ipak dodao kako je sretan što je ostao na Allianz Areni.

Lewandowski o mogućem odlasku iz Bayerna

30-godišnjak je bio na radaru nekoliko europskih velikana, uključujući i Real Madrid, a čak je i nekoliko puta javno priznao kako želi novi izazov u karijeri.

[su_bet365_koeficijenti]

Dva mjeseca nakon kraja prelaznog roka, poljski reprezentativac je konačno otkrio što se događalo u bavarskom klubu u tom periodu. U intervjuu za Sportowe Fakty rekao je: “Postojale su neke stvari u Bayernu koje mi se nisu sviđale i želio sam razgovarati o tome. Kad sam shvatio da postoji čudna atmosfera u klubu, odlučio sam poslati poruku izjavivši ‘ukoliko je toliko ljudi nezadovoljno sa mnom, mogao bih otići’. Međutim, znao sam da bi odgovor kluba bio ne, bez obzira kakva ponuda stigla za mene.”

Bio je u pravu, Bavarci ni na sekundu nisu razmislili o njegovom mogućem odlasku, te je on priznao kako je sretan što je ostao u Minhenu. Ipak, priznaje kako se nada da će se njegov klub ubrzo vratiti u sami vrh europskog nogometa.

Rekao je: “Ne mogu reći da sam razočaran. Još uvijek sam u jednom od najboljih klubova na svijetu. Možda je Bayernova popularnost diljem svijeta nešto niža nego kada su u pitanju drugi vrhunski klubovi, ali da nisam sretan ovdje, to bi bio problem. Još uvijek ću se boriti za najveće ciljeve. Sezona je duga i možemo igrati na najvišoj razini, iako trenutno postoji dosta stvari koje trebamo poboljšati.”

Iako je njegov tim razočaravajuće krenuo u sezonu pod vodstvom novog trenera Nike Kovača, Lewandowski je nastavio igrati u sjajnoj formi, te je postigao osam golova u deset utakmica u svim takmičenjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!