NaslovnicaVijestiLEGENDARNI SAMUEL ETO'O POTVRDIO: U progovorima sam sa klubovima iz Francuske!

LEGENDARNI SAMUEL ETO’O POTVRDIO: U progovorima sam sa klubovima iz Francuske!

Legendarni kamerunski napadač Samuel Eto’o ove sezone bi mogao igrati u francuskoj ligi, nakon što je potvrdio kako je njegov agent u pregovorima sa nekim klubovima iz Francuske.

Eto'o karijeru nastavlja u Francuskoj

Bivša zvijezda Barcelone i Intera trenutno je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa Konyasporom ranije ovog ljeta, a u turskom klubu je proveo samo sedam mjeseci.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, 37 priznaje kako još uvijek neće završiti profesionalnu karijeru, te da mu je želja igrati još dvije sezone. U intervjuu za Radio France rekao je: “Još uvijek razmatram svoje opcije, odluku ću donijeti u narednih nekoliko dana. Lagao bih kad bih rekao da nisam u pregovorima sa nekim francuskim klubovima, otvoren sam za ponude iz te zemlje. Vidjet ćemo koja ponuda mi najbolje odgovara za završetak karijere. Ono što želim je nastaviti igrati nogomet. Želim igrati još dvije sezone, a onda završiti karijeru i započeti novi život.”

Eto’o je u vrijeme dok je nastupao za Barcu i Inter bio smatran jednim od najboljih napadača na svijetu, te je u tom periodu osvojio mnoštvo trofeja. Iako sad ima 37 godina, on je uvjeren kako je još uvijek dovoljno kvalitetan.

[su_casino]

“Znam postizati golove, to je ono što radim cijeli svoj život i to je ono što ću nastaviti raditi. Malo je teže sad jer nemam brzinu koju sam imao, ali, iako nisam brz kao kad sam imao 20 godina, još uvijek sam dovoljno brz, a ostalo nadoknađuje iskustvo.”

Kamerunac je karijeru započeo u Real Madridu za koji je u prvom timu odigrao samo sedam utakmica, nakon čega je otišao u Mallorcu za 4,5 miliona eura 2000. godine. Tamo se zadržao narednih pet sezona tokom kojih je u ukupno 165 utakmica postigao 70 golova. U ljeto 2004. godine stigao je u redove najvećeg rivala Real Madrida Barcelone, gdje je u također pet sezona postigao sjajnih 130 golova u 199 nastupa, te osvojio ukupno osam trofeja. Camp Nou je napustio u ljeto 2009. godine, kada je otišao u Inter, a nakon talijanskog velikana igrao je i za niz drugih klubova, uključujući i Chelsea, Everton, te Sampdoriju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!