NaslovnicaVijestiLeo Messi zahtijeva dva velika pojačanja: Od uprave je "naručio" koja dva...

Leo Messi zahtijeva dva velika pojačanja: Od uprave je “naručio” koja dva nogometaša da dovedu!

U Barceloni razmišljaju o jačanju veznog dijela ekipe u zimskom roku. Rečeno je kako su Katalonci postigli usmeni dogovor s Antoine Griezmann, ali Lionel Messi ima drugačije planove, te od uprave traži da u klub dovede dva nogometaša i to ne bilo kakva. Nejgova želja su ( ali želja i uprave) Philipe Coutinho te zvijezda Tottenhama, Delle Alli!

Leo Messi zahtijeva

Prva zvijezda katalonskog tima uvjerena je da nema potrebe za pojačavanjem napadačkog djela kluba, kojeg čine on, Luis Suarez i trenutno ozlijeđeni Ousmane Dembele.

Argentinac vjeruje da je potrebna svježa krv na drugim mjestima u ekipi, te je upravi kluba jasno dao do znanja da Griezmann ni na koji način nije prioritet. Barem ne u ovom trenutku.

>> Transfer glasine: Barcelona pronašla alternativu za Coutinha, zvijezda Lyona pojačava španjolskog giganta, Mourinho dovodi igrača Chelseaja

Njegovo mišljenje u Barceloni puno znači i mnogo se poštuje i uvažava. Argentinski reprezentativac je rekao da bi se uprava trebala usredotočiti na dovođenje igrača na Camp Nou, za kojeg misli da će se savršeno uklopiti u postojeći sustav ekipe i formacije.

[su_bonus]

On na umu ima dva igrača i to Philipe Coutinha te Delle Allija. On smatra kako bi se njih dvojica odlično ukolipila u koncept Barcine igre te da uopšte ne bi imali problema sa adaptacijom na njihov stil igre. On smatra kako bi njihova kupovina bila odličan dodatak ekipi, s obzirom na to da te pozicije u klubu još uvijek drže Rakitić i Iniesta, koji su već u zrelim igračkim godina te koji ne mogu svaku utakmicu odigrati na vrhunskom nivou.

Messi želi da se ekipa znatno podmladi a Coutinho i Alli su prema njemu odlični igrači za koje se Barcelona mora potruditi da ih dovede te da osigura njihove usluge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!