NaslovnicaVijestiLionel Messi: "Chelsea ima samo jednog dobrog igrača."

Lionel Messi: “Chelsea ima samo jednog dobrog igrača.”

Barcelonina zvijezda Lionel Messi misli da Chelsea ima samo jednog dobrog igrača nakon što su Barcelona i Chelsea izvučeni jedni protiv drugih u osmini finala Lige prvaka.

Lionel Messi

Barcelona i Chelsea su spremni obnoviti svoje fascinantno suparništvo kada se u veljači sastanu u Ligi prvaka.

Ova dva kluba su imala vatreno rivalstvo, a Plavci su zloglasno izgubili mjesto u finalu 2009. godine unatoč tome što su im trebala biti dosuđena četiri kaznena udarca.

Lionel Messi još nije pobijedio Chelseaja u svojoj karijeri, dok argentinski reprezentativac nije uspio postići niti jedan gol u posljednjem susretu 2012. godine, a tada je čak pucao i penal.

[su_watch_live_football]

Ali španjolska web stranica Don Balon tvrdi da 30-godišnjak misli da njegovi protivnici imaju samo jednog dobrog igrača, a to je niko drugi nego Eden Hazard.

Ekipa Antonio Contea je prošle sezone osvojila titulu Premier lige sa lakoćom.

No, Chelsea je malo zaostao ove sezone i nalaze se 14 bodova iza prvoplasiranog Manchester Cityja.

Dok su se zvijezde prošle sezone borile – Willian je bio izvanredan, Pedro i N’Golo Kante više nisu zastrašujući – samo Hazard ostaje jedan od najboljih u ekipi Plavaca.

Belgijski internacionalac je pronašao nemilosrdni niz u svojoj igri, što mu je nedostajalo u prethodnim godinama.

[su_premierleague]

I Don Balon kaže da je Messi impresioniran. Međutim, igrač Barcelone smatra da je Hazard njihova jedina prijetnja pred ovu utakmicu.

U međuvremenu, Antonio Conte je pozvao svoje igrače da budu pozitivni unatoč njihovim utakmicama protiv Barcelone koje dolaze u vrijeme kada će se suočavati sa Manchester klubovima.

“To je izvlačenje i naša reakcija mora biti pozitivna”, rekao je Conte.

“Kao što znam jako dobro, moraš biti spreman da se suočiš sa svim, a u ovom slučaju moramo biti spremni.”

“Prošlost je prošlost. Sada je sadašnjost i to je potpuno druga priča.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!