NaslovnicaVijestiLiverpool pušta Coutinha i sprema ponudu za zvijezdu Real Madrida

Liverpool pušta Coutinha i sprema ponudu za zvijezdu Real Madrida

Kako se bliži zimski prelazni rok, tako se i vraća transfer saga o prelasku Philippea Coutinha u Barcelonu. Katalonski klub još uvijek nije odustao od Brazilca, te će ga ponovo i ove zime pokušati dovesti.

Liverpool dovodi Kovačića

Po svemu sudeći, i u Liverpoolu su se pomirili s činjenicom da ga moraju pustiti, ili sad ili sljedećeg ljeta, s obzirom da je i sam Coutinho u nekoliko navrata nagovijestio kako bi volio otići.

Ipak, klub sa Anfielda neće bez plana ući u ovaj zimski prelazni rok. Kako izvještavaju španjolski mediji, čelnici kluba su već krenuli u potragu za Coutinhovom zamjenom, a glavna meta je zvijezda Real Madrida i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, kojeg Jurgen Klopp jako cijeni.

Mateo Kovačić se još uvijek nije uspio izboriti za mjesto u početnih 11 ‘kraljevskog’ kluba, u koji je stigao u ljeto 2015. godine iz Intera za 31 milion eura. Trener Los Blancosa Zinedine Zidane ispred njega preferira Casemira, Tonija Kroosa i njegovog sunarodnjaka Luku Modrića, te je Kovačić navodno nezadovoljan minutažom, i ne bi imao ništa protiv dolaska u Premier ligu gdje bi imao zagarantovano mjesto u timu Jurgena Kloppa.

[su_watch_live_football]

Pored Liverpoola, interes za 23-godišnjaka u posljednje vrijeme pokazuju i brojni drugi europski velikani, uključujući Juventus, AC Milan, Arsenal, Chelsea i Tottenham Hotspur, te još uvijek nije poznato koji od ovih klubova će prvi poslati ponudu.

Dolazak španjolskog veznjaka Danija Ceballosa na Santiago Bernabeuu proteklog ljeta je također naljutio Matea Kovačića, koji je ove sezone proveo ukupno tek 154 minute na terenu. Dva puta je nastupio u Ligi prvaka, a u La Ligi je tri puta u igru ulazio sa klupe.

Real Madrid je trenutno na razočaravajućem četvrtom mjestu u La Ligi sa 31 osvojenim bodom iz 15 odigranih kola. Za najvećim rivalom Barcelonom Los Blancosi zaostaju čak osam bodova, dok su ispred njih također i Atletico Madrid, te Valencia, sa 33, odnosno 34 osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!