NaslovnicaVijestiLiverpool se dogovorio sa nogometašem Bayerna!

Liverpool se dogovorio sa nogometašem Bayerna!

Liverpool se dogovorio sa nogometašem Bayerna iz Munchena, kako javljaju njemački mediji, te bi na ljeto mogao stići na Anfield.

James Rodrigez (26) će od ljeta biti fudbaler Liverpoola, objavili su njemački mediji. Kako se navodi, kolumbijski reprezentativac je saopštio čelnicima Bayerna da je sve dogovorio sa premierligašem, i da će posudba iz Reala trajati kraće nego što je bilo predviđeno.

Rodriguez bi na Anfieldu trebalo da bude zamjena za Philippea Coutinha, koji je prošlog mjeseca prešao u Barcu za 120 milijuna eura. Menadžer Jurgen Klopp nije odmah kupio klasičnu “desetku”, pa je ta pozicija upražnjena, i čeka Jamesa.

[su_premierleague]

Rodríguez je svoj uspon započeo u mladim uzrastima kolumbijske reprezentacije, prije nego je 2011. godine debitirao za seniorsku selekciju. Istovremeno, klupsku karijeru gradio je u Portu, s kojim je osvojio nekoliko trofeja i individualnih nagrada, što ga je ubrzo učinilo jednim od najtraženijih mladih igrača u Europi.

Zanimljivo, Manchester United ga je propustio potpisati, ne jednom već dva puta! Dok je igrao u Banfieldu ponuđen je Fergusonu za pet milijuna funti, ali su crveni vragovi umjesto njega kupili Bebea.

Transfer glasine: Chelsea želi igrača Barcelone, Simeone odbio priliku da preuzme klub iz Engleske, Atletico I Barca prave veliku razmjenu igrača

Liverpool je kriv zbog ostanka Mahreza u Leicesteru, a evo i zašto!

Nova prilika se pružila prije dvije godine kada je Ferguson tražio zamjenu za Nanija, ali su u Manchesteru smatrali da je cijena od 35 milijuna eura, koju je postavio Porto, prevelika.

Godine 2013, za visokih 45 milijuna eura prelazi u AS Monaco, čime postaje drugi najskuplji kolumbijski igrač u povijesti, iza Falcaa. Godinu dana kasnije, poslije zapaženog nastupa za Kolumbiju na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, za 80 milijuna eura prelazi u Real Madrid.

Prošlog ljeta prešao je u Bayern na dvogodišnju posudbu, što nije nešto što se često viđa u svijetu nogometa, a klub iz Munchena je Realu platio 13 milijuna eura.

Rodriguez je ove sezone za Bavarce odigrao 22 utakmice u svim natjecanjima. Postigao je 4 gola i zabilježio 7 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!