NaslovnicaVijestiMađarski mediji tvrde: Danko Lazović ovom ODLUKOM šokirao vodstvo Videotona!

Mađarski mediji tvrde: Danko Lazović ovom ODLUKOM šokirao vodstvo Videotona!

Dankol Lazić svojevremno je važio za najvećeg srpskog talenta, bio je godinama standardni član repreztentacije a sada je šokirao trenera i čelnike svog sadašnjeg kluba Videotona. Ugledni mađarski mediji tvrde da je Danko Lazović vrlo blizu odluke o prestanku aktivnog igranja nogometa. Očekuje se kako će nogometaš Videotona uskoro potvrditi odluku suigračima i upravi kluba.

Ove sezone Danko Lazović već je odigrao 981 minuta, a sa ekipom Videotona bi trebao igrati u grupnom dijelu Europske lige. Bivši srpski reprezentativac i nesuđeni član ljubljanske Olimpije u koju je trebao preći ovog ljeta, šokirao je javnost odlukom da bi mogao zaključiti igračku karijeru. Ovu vijest je objavio Nacionalni sportski portal, koji se u mađarskoj smatra pouzdanim izvorom.

>> Najveći TRANSFER u historiji kluba: Bayern za nogometaša Tottenhama spreman PONUDITI pravo bogatstvo!

Oni čak prenose, da je Danko Lazović, bivši član Partizana, Feyenoorda, PSV-a i Zenita, već prestao trenirati sa timom trenera Marka Nikolića, bivšeg šefa struke beogradskog Paretizana. Lazović je bio najbolji igrač mađarskog prvenstva u sezoni 2016./2017., a i standardni člane ekipe i u ovoj sezoni.

[su_bonus]

Treba spomenuti da Lazović ima 35 godina ali ipak iznenađuje nmjegova odluka da se oprosti na samom početku prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!