NaslovnicaVijestiManchester City dovodi jednog od glavnih igrača Barcelone?

Manchester City dovodi jednog od glavnih igrača Barcelone?

Bivši trener Barcelone, a danas Manchester Cityja – Pep Guardiola želi dovesti stopera Barcelone, Samuela Umtitija koji ima otkupnu klauzulu od “samo” 60 milijuna eura. S obzirom da je gotovo cijeli zadnji red Manchester Cityja plaćen između 50 i 60 milijuna eura, ova cijena čini se kao sitniš za jednog najboljih mladih stopera svijeta.

Nakon što je Barcelona ovo ljeto ostala bez Neymara jer je imao otkupnu klauzulu od 222 milijuna eura, a bogati klub iz Pariza odlučio je kako je njima ta cijena u redu. Jednostavno su odlučili platiti tu cijenu i doveli su jednog od najboljih igrača svijeta bez da su Barcelonu išta pitali.

[su_live_koeficijenti]

Barcelona se sada boji da bi mogli ostati i bez sjajnog mladog stopera jer je njegova otkupna klauzula ”samo” 60 milijuna eura što je itekako dostupno bogatom klubu iz Manchestera. Francuski L’Equipe piše kako je Guardiola poručio upravi kluba da dovedu 24-ogodišnjeg Francuza.

Barca pod pritiskom

Barcelona je sada pod velikim pritiskom. Lionel Messi dobio je veliko povećanje plaće, na meti su im i Griezmann i Coutinho koji također žele ogromne plaće, a ostatak momčadi osjeća se ugroženo jer oni ne dobivaju nikakvo povećanje plaće.

[su_watch_live_football]

Ako se u takvu situaciju uključi bogati klub poput Manchester Cityja to postane vrlo komplicirano. Barcelona mu dati novi ugovor, a sigurno je da će Umtitijev agent tražiti puno veću plaću za svog klijenta ako klub iz Katalonije želi da mu se podigne otkupna klauzula. Posebice ako istovremeno ima ponudu Cityja koji gotovo pa sigurno nudi jako visoku plaću.

Ovo je sada utrka s vremenom i to pod pritiskom. No mediji iz Italije pišu da je Barcelona već pripremila plan B ako im Guardiola otme Umtitija. Stefan de Vrij nije produžio ugovor s Lazijem i navodno čeka ponudu Barcelone. Taj transfer ne bi trebao biti skup jer bi u slučaju da Stefan de Vrij ne ode ovu zimu, na ljeto otišao besplatno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!