NaslovnicaVijestiMESSI, RONALDO I NEYMAR?! Ma ni govora! Da li vas zanima ko...

MESSI, RONALDO I NEYMAR?! Ma ni govora! Da li vas zanima ko je najskuplji nogometaš na svijetu!

Priznati švicarski institut otkrio je popis najskupljih nogometaša na svijetu, razvrstan prema posebnom algoritmu, koji uključuje i plaću, vrijednost kluba, starost igrača i tako dalje.

najskuplji nogometaš

Švicarci su vrlo precizni i uzimaju u obzir sve aspekte u određivanju vrijednosti igrača, tako da je očito da stvari ne prepuštaju slučaju te da sve izračunaju do najsitnijeg detalja. Prema tom izračunu poredak je malo, čudan ali kada bolje razmislimo – realan.

>> REAL DOBIO “KOŠARICU”: Ne zanima ga mjesto trenera Reala! Poziv odbio jedan od glavnih kandidata Pereza!

Ali to ne znači da se većina slaže s ovim poredkom, posebno ako ste fanovi Messija ili Ronalda. Iznenađujuće na prvom mjesti se našao  Harry Kane, nogometaš londonskog Tottenhama. Procjenjuje se da njegova vrijednost iznosi 201,2 milijuna eura.

[su_bonus]

Nakon njega slijede dvije najveće zvijezde PSG-a Neymar i Mbappe, kojima je procijenjena vrijednosti od 195,7 i 186,5 milijuna eura. Četvrto mjesto zauzima Lionel Messi sa 184,2 milijuna eura, a potom slijedi Mohamed Salah na petom mjestu (171,3). U prvih deset, na primjer, nema Cristiano Ronalda, koji se na kraju našao tek na 24. mjestu sa vrijednošću 103,4 milijuna eura najviše zbog starosne dobi Portugalca.

Što se tiče golmana, na trećem mjestu najskupljih nalazi se Jan Oblak, čija je vrijednost nešto veća od 70 milijuna eura, točnije 74,3 milijuna, a ukupno je rangiran na 60. mjesto. Ispred njega samo su još Ederson na 21. mjestu (104,6 milijuna eura) i Alisson Becker 57. (75 milijuna eura).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!