NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Messi želi Bosanca u Barceloni, Veratti ide u Englesku, Arsenal...

TRANSFER GLASINE: Messi želi Bosanca u Barceloni, Veratti ide u Englesku, Arsenal dovodi defanzivca Juventusa

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Transfer glasine

Manchester United je odlučan u namjeri da potpiše Marco Verrattija iz Paris Saint-Germaina, piše The Sun. Jose Mourinho je veliki obožavatelj talijanskog reprezentativca, a ekipa iz Premier lige ga prati već neko vrijeme. S druge strane, na Old Trafford se nadaju da će zajedno sa Fredom iz Shakhtara dovesti još jednog  veznog igrača, ali da će morati platiti za njegove usluge oko 75 milijuna funti.

>> MOURINHO TROŠI 135 MILIJUNA FUNTI: Dva nova pojačanja stižu na Old Trafford!

Arsenal, Borussia Dortmund i Marseille se nadaju da će uspjeti dovesti Mehdi Benatiu ovog ljeta jer je brnaič najavio kako bi mogao napustiti Juventus, navodi Gazzetta dello Sport. 31-godišnjak će razmatrati ponude nakon Svjetskog prvenstva gdje nastupa sa Marokom a već je privuklao interes iz cijele Europe. Arsenal ga vidi kao idealanog kandidata za zadnju liniju posebno nakon ozljede koju je pretrpio Laurent Koscielny, dok ga Dortmund želi vratiti u Bundesligu.

[su_bonus]

Lionel Messi se nada da će Barcelona ovog ljeta okrenuti veznjacima Eriksenu ili Miralemu Pjanicu, jer bi im mogao propasti plan kupovine Antoine Griezmanna javlja Don Balon. Katalonska ekipa odlučna je ovog ljeta dovesti napadača iz Atletica Madrida, ali Messi nije posve uvjeren da je to pravi potez. Ako Barca ne uspije dovesti Francuza, Messi vjeruje da bi trebali premjestiti Philippea Coutinha iz sredine terena u napad sljedeće sezone i dovesti Erikssena iz Tottenhama ili Pjanica iz Juventusa da pojačaju sredinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!