NaslovnicaVijestiZAJEDNO S MESSIJEM: Evo šta je Ronaldo rekao nakon što je osvojio...

ZAJEDNO S MESSIJEM: Evo šta je Ronaldo rekao nakon što je osvojio Zlatnu loptu

Cristiano Ronaldo je sinoć proglašen najbolji igračem svijetu po izboru koji donosi France Football.

Ronaldo

Cristiano Ronaldo je po peti put osvojio Zlatnu loptu, a iza njega su ostali njegov vječiti rival Leo Messi, te Brazilac Neymar.

Nakon što je osvojio petu Zlatnu loptu, on tvrdi kako želi da se nastavi borba između njega i Messija.

“Nadam se da ću uspjeti igrati još par godina na velikom nivou, iskreno. Nadam se da će se borba za Messijem nastaviti”, rekao je Portugalac, te kaže kako se stvari dešavaju s razlog:

“Stvari se uvijek dešavaju s razlogom, osjećam se odličnom u ovom trenutku, ali vidjet ćemo kako će to biti na kraju sezone. Veoma sam sretan.”

[su_live_koeficijenti]

“U ovoj godini sam osvojio sve, trenutno sam najbolji strijelac Lige prvaka, a trofeji svakako su jedni od bitnih elementa kada je u pitanju trka za ove nagrade, a zbog toga se želim zahvaliti svojim saigraćima iz Reala i reprezentacije Portugala”, kaže Portugalac.

Novinari su upitali Cristiana i o Neymaru, te Portugalac vjeruje kako će u narednim godinama Brazilac osvojiti Zlatnu loptu.

“On je ogroman pootencijal, te iskreno vjerujem da ima veliku šansu da osvoji ovu nagradu u budućnosti”, tvrdi Ronaldo.

Potvrdio je Portugalac kako bi volio svoju karijeru završiti u Real Madridu.

“Ovdje sam presretan. Želim tu ostati što je duže moguće, a nadam se da ću ovdje i završiti svoju karijeru”, kaže trenutno najbolji igrač na svijetu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!