NaslovnicaVijestiMino Raiola otkriva: "Sanchezov transfer ovisi o odluci Mkhitaryana"

Mino Raiola otkriva: “Sanchezov transfer ovisi o odluci Mkhitaryana”

Prema riječima poznatog nogometnog agenta Raiole – transfer Sancheza u Manchester United još uvijek nije gotova stvar, a sve ovisi o odluci koju treba donijeti njegov klijent – Henrikh Mkhitaryan. Naime, armenski nogometaš drži ključeve jednog od najzanimljivih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku.

Debeli pizza majstor iz Amsterdama kako su Raiolu nazvali talijanski mediji zastupa mnoge zvijezde iz svijeta nogometa, a među najpoznatijima su Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimović, Romelu Lukaku, Paul Pogba, Matuidi, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma te Henrikh Mkhitaryan.

Danas je u razgovoru za Times izjavio kako transfer Alexisa Sancheza, najtraženijeg igrača na otoku u ovom trenutku, ovisi o odluci Henrikha Mkhitaryana. Jer prema riječima Raiole Mkhitaryan nije dio transfera u kojem United želi dovesti Sancheza već je situacija obrnuta – Alexis Sanchez dio je Mkhitaryanovog transfera u Arsenal.

[su_cashout]

“Henrikh još nije donio odluku. Ponuda je na stolu, ali Henrikh ima još dvije i pol godine ugovora s Manchester Unitedom i on će odlučiti što je najbolje za njega, ali bez njegovog pristanka na transfer United neće moći dovesti Alexisa.” – tvrdi Mino Raiola.

Henrikh Mkhitaryan nije jučer bio na popisu za utakmicu

Henrikh Mkhitaryan jučer se nije našao na popisu za utakmicu Manchester Uniteda gdje je momčad sa Old Trafforda slavila protiv Stokea rezultatom 3-0. Ista stvar bila je prije nekoliko dana sa Sanchezom, ni on nije bio na popisu za utakmicu Arsenala ovaj vikend.

Poznati nogometni portal – Goal.com objavio je čak i fotografiju Sanchezove obitelji koja je došla iz Čilea u London kako bi zajedno s njim realizirali taj transfer i bili s njim kada Alexis potpiše za novi klub. To dovoljno govori koliko su pregovori u odmakloj fazi i možemo slobodno reći kako se njegov odlazak očekuje u ovom tjednu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Naime, pričalo se o tome kako Arsenal ne želi Henrikha Mkhitaryana već želi 30 milijuna funti za Alexisa jer im je želja Malcom iz Bordeuaxa koji će Arsenala navodno koštati 45 milijuna eura, ali prema riječima Mkhitaryanovog agenta – situacija je drugačije od one koju plasira većina medija. Arsenal želi Henrikha, a Alexis je ono što Arsenal daje za njega…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!