NaslovnicaVijestiModerni nogomet u punom sjaju: Evo što je Inter priredio za večerašnju...

Moderni nogomet u punom sjaju: Evo što je Inter priredio za večerašnju utakmicu protiv Cagliarija!

Inter je večeras u okviru 33. kola Serije A na svom terenu slavio protiv Cagliarija rezultatom 4-0, te pokrenuo veliku diskusiju zanimljivom objavom na društvenim medijima.

Inter promijenio dresove

Ipak, razlog za to nije pobjeda, već nešto što nijedan drugi europski klub nije uradio u svojoj povijesti. Naime, Nerazzurri su pred početak večerašnje utakmice odlučili na svoj službeni twitter profil objaviti fotografije dresova u svlačionici, na kojima su se umjesto uobičajenih imena igrača nalazila imena njihovih instagram profila.

Ovim potezom su naljutili svoje navijače i brojne protivnike modernog nogometa na već navedenoj društvenoj mreži, ali i uspjeli u svom naumu. Naime, u pitanju je bila marketinška odluka kako bi izreklamirali instagram profile svojih igrača, koji su na teren večeras ipak izašli u svojim normalnim dresovima.

[su_no1forfootball]

Gol za vodstvo već u trećoj minuti susreta postigao je Joao Cancelo i sa tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme. Već četiri minute nakon početka drugog poluvremena za 2-0 je pogodio Mauro Icardi, kojem je to bio 25. ligaški gol u 29. nastupu ove sezone, što je njegov najbolji učinak u jednoj sezoni. Preostala dva gola su postigli hrvatski reprezentativci. Prvo je u 60. minuti pogodio Marcelo Brozović, a zatim u 90. minuti i Ivan Perišić za konačnih 4-0 i vrlo bitnu pobjedu u borbi za Ligu prvaka.

Talijanski velikan je sa ova tri boda (privremeno) stigao na treće mjesto u Seriji A, te trenutno ima 63 osvojena boda, dva više od četveroplasirane Rome i petoplasiranog Lazija, koji još nisu odigrali svoje utakmice ovog kola. Tim Luciana Spallettija će u sljedećem kolu, koje je na rasporedu ovog vikenda, gostovati kod 16-plasiranog Chieva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!