NaslovnicaVijestiNajveći transferi koji bi se trebali dogoditi do kraja mjeseca!

Najveći transferi koji bi se trebali dogoditi do kraja mjeseca!

Zimski prijelazni rok uvijek je dinamičan kada je Svjetsko prvenstvo pred vratima. Ništa drugačije nije ni sada, dok jedni traži pojačanje za ostatak sezone, igrača koji će im pomoći u knock-out fazi Lige prvaka, drugi traži priliku da ugrabe igrača koji je željan minutaže jer se želi nametnuti izborniku pred nadolazeće prvenstvo.

Za sada smo već imali 2 ‘ogromna’ transfera. Coutinho je postao treći najskuplji transfer ikada. Posao vrijedan 160 milijuna eura. Za novce od prodaje Coutinha Liverpool je kupio Virgila Van Dijka i učinio ga najskupljim stoperom u povijesti. Diego Costa vratio se u Atletico za 66 milijuna eura. Everton je prodao Rossa Barkleya u Chelsea, a kupio Cenka Tosuna iz Besiktasa. Novi klub također je našao i Marko Pjaca koji je otišao u Schalke na posudbu kako bi uhvatio formu pred Svjetsko prvesntvo.

Tek smo na polovini mjeseca i pred nama je nekoliko velikih transfera koji bi se tek trebali dogoditi u ovom zimskom prijelaznom roku:

Leon Goretzka > Bayern Munchen

22-ogodišnji vezni igrač Schalkea ima ugovor do ljeta i sada mu je prilika da ode za ‘sitne’ novce ili će na ljeto klub napustiti besplatno. Najveći interes pokazao je Bayern, ali zainteresirani su i Juventus, PSG, United te Real.

Alexis Sanchez > Manchester United

Ponajbolji igrač Premier lige već duže odbija potpisati novi ugovor s Arsenalom i sada, 6 mjeseci prije isteka ugovora’ Arsenal je odlučio da je bolje prodati ga nego da ode besplatno. Riječ je o transferu vrijednom 30 milijuna funti kojeg Mourinho želi za knock-out fazu Lige prvaka jer Sanchezov Arsenal ove sezone nije nastupio u Ligi prvaka.

Lucas Moura > Manchester United

Osim Alexisa Mourinho želi još jednog okomitog i iskusnog krilnog napadača. Sjajni Brazilac sve teže dolazi do prilike u redovima PSG-a jer je konkurencija postala iznimno jaka. PSG ima pojedince poput Neymara, Mbappea, Draxlera, Di Marije i Pastorea. 25-ogodišnji Brazilac ove sezone odigrao je manje od 100 minuta i gotovo pa sigurno će napustiti Pariz u zimskom prijelaznom roku.

Rafinha > Inter Milan

24-ogodišnji Brazilac iz Barcelone sve je bliže dogovoru s Interom iz Milana. Čini se kako je u ovom slučaju slična situacija kao kod Moure. Dolaskom Paulinha i Coutinha sve manje prilike dobiva njihov sunarodnjak koji će sreću morati potražiti u Italiji.

[su_bet365_100_bonus]

Malcom > Arsenal

Vrlo vjerojatno je upravo Malcom zašto Sanchezov transfer još nije služben. Naime, prema pisanju medija iz Engleske Arsenal prvo želi dogovoriti dovođenje talentiranog 20-ogodišnjaka iz Bordeauxa. Navodno je Arsenal spreman platiti 50 milijuna eura za usluge mladog Brazilca.

Robin Van Persie > Feyenoord

Slavni napadač koji je branio boje Arsenala i Manchester United od 2015. godine je u Turskoj. Prvu sezonu za Fenerbahce je odigrao sjajno – postigao je 22 gola. No od tada karijera mu je krenula nizvodno i očekuje se bi 34-ogodišnji napadač uskoro mogao natrag u Nizozemsku, u klub u kojem je počeo karijeru.

[su_bonus]

Debuchy > St. Etienne

32-ogodišnji Francuz koji od od 2014. brani boje Arsenala, no jednu je polusezonu proveo na posudbi u Bordeauxu sada bi ponovno mogao natrag u Francusku. Desni bočni ove sezone nije dobio niti sekundu u Premier ligi i gotovo pa sigurno napušta London ovaj mjesec.

Pastore > Sevilla

Javior Pastore još je jedna žrtva PSG-ove ovosezonske kupovine. Igra značajnije više nego Lucas, no i dalje nedovoljno. 28-ogodišnji Argentinac poručio je klubu da želi napustiti Pariz u ovom mjesecu. Dugo se spominjalo odlazak u Inter Milan, no u utrku se uključila i Sevilla i prema pisanju medija iz Španjolske i Francuske – sve je izglednije da će nekad skupo pojačanje PSG-a ovu zimu otići u toplije krajeve – u Sevillu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!