NaslovnicaVijestiNapoli dovodi ponajboljeg napadača Europe? - "On će biti naš Cristiano Ronaldo"

Napoli dovodi ponajboljeg napadača Europe? – “On će biti naš Cristiano Ronaldo”

Napoli se uključio u utrku za Maura Icardija, ponajboljeg napadača Europe i drugog strijelca Serie A koji je ove sezone postigao već 18 golova u prvenstvu. Icardi je na meti Real Madrida i mogao bi biti nositelj nove generacije ‘Galacticosa’, no u utrku se uključio i Aurelio de Laurentiis.

Napoli dovodi ponajboljeg

Predsjednik Napolia priznao je kako Napoli ima ozbiljne ambicije za budućnost, a velika želja im je Mauro Icardi koji bi trebao biti alat za ispunjenje tih ambicija. Mauro Icardi navodno se posvađao sa Perišićem i Brozovićem i nije baš pravi uzor suigračima kao kapetan momčadi. Situacija u Interu bila je kao iz bajke do 12. mjeseca prošle godine, ali od tada stvari su počele pucati po šavovima.

[su_live_koeficijenti_v2]

Predsjednik Napolija ne skriva svoje divljenje prema napadaču Intera, a to je i javno potvrdio:

“Icardi bi u Napoliju zabio 40 golova po sezoni pod Sarrijem – Icardi bi bio naš Cristiano Ronaldo. Pokušao sam pregovarati ovaj transfer sa njegovom suprugom, prekrasnom i šarmantnom ženom. Ponudio sam 55 milijuna eura Interu. Icardi je pravi šampion i ne vidim razloga zašto ga Inter ne bi prodavao u Napoli? Nikad ne reci nikad…”

Mauro Icardi dijete je Barcelonine La Masije odakle je došao u Sampdoriju, a nakon toga u Inter. Otkako je došao na Giuseppe Meazzu zabio je 96 golova te upisao 23 asistencije. Dokazao je svoju klasu u Italiji i naravno da bi svi u Italiji voljeli vidjeti takvog igrača i dalje u njihovoj ligi, no interes Real Madrida je velik i ukoliko Real Madrid odluči da dovede Icardija, vjerojatno ćemo ga gledati u dresu ‘kraljevskog kluba’.

[su_cashout]

Mauro ima ugovor sa Interom do 2021. godine, a otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura. Napoli nudi 55, dakle polovicu od otkupne klauzule, a Real Madrid navodno je spreman dati 95 milijuna eura, a ako bude potrebno dodat će i tih dodatnih 15 milijuna te platiti puni iznos 110 milijuna eura. Tržište igrača danas je takvo da Dembele vrijedi 145 milijuna, Coutinho 160 milijuna, a Neymar 222 milijuna eura. Je li 110 previše za Icardija?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!