NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola ostali u nevjerici nakon poteza Dejana Lovrena na zagrijavanju prije...

Navijači Liverpoola ostali u nevjerici nakon poteza Dejana Lovrena na zagrijavanju prije utakmice

Navijači Liverpoola ostali u nevjerici nakon poteza Dejana Lovrena na zagrijavanju prije utakmice! Prošla sedmica je bila jedna od najtežih za Kloppa od kako je na klupi Liverpoola. Visoko su poraženi od Tottenhama, atmosfera u ekipi se poremetila, Dejan Lovren nastavio je sa katastrofalnim partijama. Navijači kluba sa Anfilda su ogorčeni, ali današnja pobjeda protiv Huddersifelda ih je malo umirila, a ono što se desilo prije meča ih je možda i obradovalo.

nakon poteza Dejana Lovrena

Mohammed Salah je prošle sedmice vratio nadu Lirpoolu golom u prvom poluvremenu ali u drugom dijelu, Tottenham je ubacio u brzinu više i naprosto razmontirao ekipu Liverpoola. Skoto čitava odbrana je griješila u tom meču, uključujući i vratara Minogleta, zatim lošu reakciju Matipa a Lovren, koji je bio glavni krivac za dva pogodka zamijenjen je već u 30. minuti susreta.

[su_bonus]

U ovom kolu, Liverpool je ugostio ekipu Huddersfielda, a Klopp je u početni sastav, na zaprepaštenje navijača uvrstio Dejana Lovrena. Već su nili spremni na linč hrvatskog reprezentativca, a onda se desilo nešto što su možda i priželjkivali.

>> Arsenal blizu dovođenja novog Mesuta Ozila

Skoro na kraju zagrijavanja za utakmicu, Lovren se je ozlijedio. Tokom cijelog procesa zagrijavanja bio je provociran od strane navijača a kada je sve bilo spremno za početak meča i kada su igrači trebali da se vrate u svlačionice i prime zadnje upute od trenera, Lovren se je požalio na ozlijedu i saopštio treneru da ne može igrati susret.

Da li je to simulacija ili ne, nećemo saznat. Odnos između Lovrena i navijača kluba je narušen koji mu ne mogu oprostiti konstantne greške u zadnjoj liniji Liverpoola. Njegovu povredu je “iskoristio” Ben Woodburn, koji je zauzeo mjesto na klupi. umjesto Klavana koji je započeo ovaj susret.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!