NaslovnicaVijestiNevjerojatna ponuda koju će Manchester United ponuditi Davidu De Gei kako bi...

Nevjerojatna ponuda koju će Manchester United ponuditi Davidu De Gei kako bi ga zadržali na Old Traffordu

Manchester United namjerava ponuditi vrataru David De Gei ogroman novi ugovor nakon što je Jose Mourinho ohrabrio navijače oko budućnosti Španjolca.

Nevjerojatna ponuda

De Gea se uspostavio kao jedan od apsolutno najboljih vratara na svijetu tijekom posljednjih nekoliko godina, gdje je postao najvažniji igrač u Unitedu.

Taj je napredak došao po cijenu, naravno, sa Realom koji je bio angažiran u dugoročnoj potrazi za čuvarom kao eventualnim nasljednikom Iker Casillasa.

Dogovor je gotovo prošao na kraju ljetnog prijelaznog roka 2015. godine, samo da bi se u posljednjem trenutku sve srušilo, jer papiri nisu uspjeli proći.

Ništa se nije dogodilo od tada, Real doista nije tražio drugog vratara, dok špekulacije o Davidu De Gei ne prestaju.

[su_bonus]

De Gea trenutačno ima još jednu godinu u svom ugovoru, potičući špekulacije o Real Madridu koji je spreman da ga ponovo dovede.

No, United i Mourinho su spremni zaustaviti ovaj transfer još jednom i da zadrže igrača na dugoročni ugovor.

Prva faza plana je aktivirati opciju koju je United stavio u trenutni ugovor David De Gee kada je potpisao 2015. godine. Ova opcija omogućava klubu da produlji ugovor za još jednu godinu, a Mourinho je brzo uvjerio navijače da žele zadržati De Geu.

“Opcija je očigledna, nećemo propustiti ovu opciju”, rekao je Mourinho.

“Vratar poput njega i očito klub koji želi biti bolji i bolji, nećemo propustiti tu opciju produljenja za jednu godinu.”

“Woodward nije na odmoru. On jedva ima odmore. Naravno, pokušat će mu dati ugovor koji će ga zadržati još mnogo dulje od te opcije koju ćemo naravno iskoristiti.”

“Ne znam je li razgovor već u tijeku. Samo vjerujem odboru i načinu na koji oni rade.”

[su_live_koeficijenti]

“Ne pregovaram sa igračima, ne raspravljam o brojevima i ugovorima. Samo kažem ono što je očito. Svatko od vas bi rekao isto – Davida moramo zadržati.”

Mirror izvještava da će United što prije riješiti ovu situaciju, ne žele se šaliti sa ugovorom David De Gee.

27-godišnjaku će biti ponuđeno ogromnih 250.000 funti tjedno kako bi ga zadržali na Old Traffordu. Ugovor kojeg će teško odbiti.

Real će morati da traži drugog vratara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!