NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN RAZLOG: Evo zbog čega je Jose Mourinho ljut na Liverpool i...

NEVJEROVATAN RAZLOG: Evo zbog čega je Jose Mourinho ljut na Liverpool i vodstvo Premier lige!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je ljut na vodstvo Premier lige zbog nevjerovatnog razloga, a u pitanju je Liverpoolov raspored odigravanja utakmica u sljedećoj sezoni.

Mourinho ljut zbog Liverpoolovog rasporeda

Portugalski stručnjak se često i ranije u karijeri žalio na raspored brojnih protivnika, ali ovaj put ga je iznervirala nevjerovatna stvar vezana za raspored najvećeg rivala Liverpoola.

[su_games]

20 engleskih premierligaša u utorak ujutru je saznalo protivnike u 38 kola u sljedećoj sezoni, koju će ‘Redsi’ otvoriti utakmicom na domaćem terenu protiv West Ham Uniteda. Kako navodi Manchester Evening News, Mourinha je iznervirala činjenica da će tim Jurgena Kloppa sve utakmice u ligi, nakon svake od šest utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka, igrati na Anfieldu. Za razliku od Liverpoola, Manchester United, Tottenham Hotspur i Manchester City će gostovati na tri od šest utakmica u istom tom periodu. Ipak, Mourinho nije razmotrio i činjenicu da finalistu prošlosezonske Lige prvaka očekuje također šest gostovanja u ligi, ali pred utakmice grupne faze najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

Manchester United je protekle sezone završio na drugom mjestu u Premier ligi sa 81 osvojenim bodom, čak 19 bodova manje od prvaka Manchester Cityja, dok je Liverpool osvojio četvrto mjesto sa 75 osvojenih bodova. I dok su ova dva velika rivala sezonu završili bez ijednog osvojenog trofeja, ‘Redsi’ su ipak uspjeli stići do finala Lige prvaka, gdje ih je rezultatom 3-1 savladao Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!